Stiri: Retail

Plaza și București Mall lansează campania „Vino să-i scrii o scrisoare magică lui Moș Crăciun!”

02.12.2015

Începând de astăzi, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Plaza România și București Mall lansează campania socială „Vino să-i scrii o scrisoare magică lui Moș Crăciun!”, prin care le oferă tuturor șansa de a dărui, dar şi de a primi cadourile la care visează.
Plaza România și București Mall îi invită pe bucureșteni, în perioada 2 decembrie 2015 – 10 ianuarie 2016, să îi scrie lui Moş Crăciun și să depună scrisorile în cutiile poștale aflate în spaţiile special amenajate din cele două centre comerciale.

Pentru fiecare scrisoare adresată Moşului, Plaza România şi Bucureşti Mall vor oferi câte 15 lei către centrul de îngrijire paliativă al Fundaţiei Hospice Casa Speranţei, din București. Anual, aici primesc ajutor medical și consiliere psihologică câteva mii de pacienți diagnosticați cu boli incurabile.

Pe data de 15 ianuarie 2016 va fi aleasă, prin tragere la sorţi, câte o scrisoare din cutiile poștale ale fiecărui mall, iar dorinţele menţionate în acestea vor fi îndeplinite. Valoarea maximă pentru fiecare premiu este de 1.000 de euro.

Regulile de înscriere în campania „Vino să-i scrii o scrisoare magică lui Moș Crăciun!” sunt disponibile în regulamentul oficial postat pe site-urile centrelor comerciale.

Anchor Grup, dezvoltatorul centrelor comerciale Plaza România şi Bucureşti Mall, organizează cu regularitate evenimente şi susţine proiecte de responsabilitate socială, fiind un partener activ al multor fundaţii.