Stiri: Social

PMB organizează în acest weekend prima ediţie a UNDERval

16.06.2016

Primăria Municipiului București, prin PROEDUS, organizează în acest weekend, în Parcul Carol, Festivalul de cultură urbană ‘UNDERval’, eveniment de promovare a artei urbane, destinat tinerilor bucureșteni. Aflat la prima ediție, UNDERval își propune culturalizarea și participarea activă, într-un spațiu organizat, a împătimiților de sporturi extreme, muzică, dans și design. Festivalul îi așteaptă pe tinerii bucureșteni sâmbătă și duminică, între orele 10.00 și 22.00.

Pentru iubitorii de skateboarding, role freestyle, BMX sau trotinete freestyle, în capătul aleii centrale din parcul Carol, a fost amenajata o rampă special destinată sporturilor urbane. Tinerii sunt încurajați să vină cu propriile biciclete, role, skateboarduri, trotinete, să asiste la demonstrații și să învețe trucuri noi de la cei mai experimentați în domeniu, dar și să participe la concursuri.

În cele două zile de eveniment, atmosfera din Parcul Carol va fi completată cu muzica artiștilor Macanache, Muze, CTC (Doc, Deliric, Vlad Dobrescu), Cabron, Guess Who, Krem (Romanii au talent), care vor urca pe scenă special amenajata în cadrul Festivalului. Totodată, în cadrul festivalului, doi DJ vor remixa diferite melodii cunoscute , adaptându-le stilului Underground.

Pasionații de graffiti vor avea la dispoziție un panou uriaș și materialele necesare (spray—urî și instrumente speciale) pentru a-și pune în operă propriile viziuni artistice.

REPREZENT YOUR STYLE este un eveniment tip concurs, organizat în cadrul Festivalului ‘UNDERval’, un concept marca Romanian Bboys și Artizthick. Se dorește a fi un manifest cultural al iubitorilor de dans, o desfășurare a energiilor creative pentru elevii și studenții aflați în București, cu vârste cuprinse între 7-25 ani.