Podul Constanta lucrari reparatii

Încep lucrările de reparații la Podul Constanța

15.07.2019

Podul Constanța lucrări reparații. Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a anunțat că astăzi, 15 iulie 2019, vor începe lucrările de reparații și consolidare la podul de cale ferată situat pe magistralaferoviară București – Constanța, la km 4+327 (Pod Constanța). Lucrările se vor desfășura doar în cursul nopții, în intervalul orar 22.00-05.00.

Podul Constanța lucrări reparații. Circulația nu se va închide total

Lucrările de reparații și consolidare la Podul Constanța vor fi executate, în etape succesive. În plus, CFR anunță că nu se va apela la închiderea totală a circulației autovehiculelor pe Calea Griviței, în permanență fiind deschisă o bandă cu lățimea de minimum 2,5 m, pe sensul unde se desfășoară lucrările.

Podul Constanța lucrări reparații. Fără modificări majore în trafic

”Dat fiind faptul că podul feroviar de la km 4+327 reprezintă un obiectiv de utilitate publică, cu o importanţă deosebită atât pentru traficul feroviar, cât şi pentru cel rutier, CFR SA a analizat şi a stabilit împreună cu constructorul și autoritățile locale abilitate un program de lucrări astfel încât, în perioada execuţiei, să nu intervină modificări majore de trafic în circulaţia rutieră”, a mai anunțat CFR.

Podul Constanța lucrări reparații. Linia de tramvai

Și în etapa în care lucrarea va implica restricții pe ambele sensuri ale liniei de tramvai, circulația autovehiculelor se va desfășura în continuare tot pe câte o bandă de circulație, cu lățimea de minimum 2,5 m, pe fiecare sens.

Podul Constanța lucrări reparații. Sfaturi pentru șoferi

”CFR SA le mulțumește conducătorilor auto pentru înțelegere și le recomandă să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri, aceste măsuri având drept scop menținerea condițiilor optime și de siguranță în traficul rutier, în perioada de desfăşurare a lucrărilor”, mai precizează reprezentanții companiei.

Citește și Câtă energie a produs România în perioada ianuarie – mai 2019? Datele publicate de Institutul Național de Statistică