Stiri: Sanatate

Policlinica de pediatrie Regina Maria Craiova

S-a deschis policlinica de pediatrie Regina Maria din Craiova. Ce servicii medicale oferă?

25.09.2018

Reţeaua de sănătate Regina Maria a anunţat că deschide prima policlinică de pediatrie din Craiova. Compania continuă astfel dezvoltarea la nivel naţional. Noua policlinică de pediatrie Regina Maria din Craiova a fost deschisă în urma unei investiţii de 500.000 de euro.

Policlinica de pediatrie Regina Maria Craiova: Unde se află clinica?

Clinica este situată în centrul oraşului, în apropiere de Universitatea Craiova.

În plus, noua policlinică duce mai departe angajamentul asumat de reţeaua Regina Maria de a susține calitatea înaltă a actului medical, precum și grija pentru sănătatea femeii și a copilului.

Extinderea în regiunea Olteniei a reţelei Regina Maria urmează o amplă strategie de leadership la nivel local, cu investiții susţinute în calitatea actului medical.

Policlinica de pediatrie Regina Maria Craiova: Investiţii

Per total, reţeaua de sănătate deţine în Craiova trei clinici medicale. De la deschiderea primei clinici din acest oraş, rețeaua Regina Maria a investit peste 2,2 milioane euro. Fondurile s-au dus către: tehnică medicală, echipamente și aparatură medicală de ultimă generație.

Investiţiile au facilitat accesul la sevicii medicale de calitate celor 100.000 de pacienți care au trecut pragul clinicii în ultimul an de la deschidere. Per total, 13.000 dintre ei sunt posesori de abonamente medicale.

„Așteptăm ca în primul an de la deschidere să oferim în noua locație servicii medicale pentru 50.000 de locuitori ai Craiovei și ai orașelor din regiune”, au afirmat reprezentanţii reţelei de sănătate.

Policlinica de pediatrie Regina Maria Craiova: 12 cabinete medicale

Policlinica Regina Maria din Craiova deţine o suprafață de 410 metri pătraţi. Unitatea medicală dispune de 12 cabinete. Şapte sunt cabinete de pediatrie, două cabinete de obstetrică-ginecologie, două cabinete de recoltare şi o sală de tratament.

În total noua policlinica de pediatrie Regina Maria din Craiova acoperă peste 14 specialități medicale.

Având o echipă de 23 de medici, policlinica Unversității este dotată cu echipamente de ultimă generație.

Policlinica de pediatrie Regina Maria Craiova: Ce spun reprezentanţii reţelei de sănătate

„Suntem bucuroși să deschidem prima policlinică de pediatrie din Craiova, un loc cu medici mari atât pentru cei mici, cât și pentru mamele lor. Continuăm astfel seria de investiții locale, începută în 2014, odată cu lansarea primei policlinici REGINA MARIA din Craiova și susținută în 2016 de preluarea Centrului Medical Helios. Avem certitudinea că experiența profesională a echipei de medici și dotarea policlinicii Universității vor transforma noul centru într-un reper de performanță pentru regiune”, a declarat Fady Chreih, CEO REGINA MARIA.

Acesta a mai spus că pe lângă investițiile materiale făcute în Craiova, cea mai importantă este investiția în comunitate.

Citeşte şi Cea mai eficientă dietă: Singurul mod în care ne păstrăm sănătatea şi scăpăm şi de kilogramele în plus