Policolor investeşte 5,4 milioane de euro într-o nouă fabrică

08.06.2018

Policolor S.A. a anunţat începerea construcției unei noi fabrici în Bucureşti pe un teren de 2,5 hectare. În noua unitate vor fi produse vopsele, tencuieli, emailuri, lacuri, precum și produse conexe acestora (grunduri, amorse etc.), iar valoarea investiției ajunge la 5,4 milioane euro.

”Investim în proiecte pe termen lung, în calitate și în echipa noastră. Noua fabrică Policolor vine ca un pas firesc în această linie: va crea un spațiu mai generos pentru dezvoltare și inovație prin crearea unor noi laboratoare de cercetare și ne va ajuta la diversificarea portofoliului de produse și branduri. Ne dorim ca atât în zona de producție, cât și în cea de distribuție să avem la dispoziție cele mai bune și cele mai rapide soluții”, a declarat David Jordan, CEO Policolor – Orgachim.

Noua fabrică va fi localizată în vestul Capitalei, pe bulevardul Timișoara, și va ocupa un teren de 2,5 hectare. Construcția este estimată a fi încheiată în aprilie 2019, moment din care producția va putea începe. Printre facilitățile noului amplasament este proiectat și un depozit nou, modern echipat, desfășurat pe o suprafață de 5.000 de metri pătrați.

 

 

 

 

Citiți și despre: