Stiri: Constructii

Policolor – Orgachim Director Operatiuni

Policolor – Orgachim are un nou Director de Operațiuni. Cine va prelua această funcție?

15.11.2018

Grupul Policolor – Orgachim a anunțat că are un nou Director de Operațiuni. Compania precizează că această funcție va fi preluată de Cristina-Theodora Ilie. Având o experiență de peste 20 de ani în acest domeniu, ea va coordona operațiunile atât pe piața din țara noastră, cât și pe cea din Bulgaria.

Cristina-Theodora Ilie deține o serie de obiective pe care trebuie să le îndeplinească până la finalul lui 2019. Acestea țin de:

  • implementarea unor noi procese și tool-uri de management
  • mutarea producției Policolor în noua fabrică din București
  • introducerea unei noi tehnologii de producție în Bulgaria

Policolor – Orgachim Director Operațiuni. Ce spune noua conducere?

”Cea mai mare provocare pentru mine este cea legată de tranziția dinspre Supply Chain spre Operațiuni. Supply Chain se referă la eficiență și costuri, zona de Operations are un set mai amplu de activități, care include monitorizare și control al tuturor proceselor. Supply Chain se centrează pe activități externe, pe când activitățile din Operations se concentrează pe procese interne în linie cu core business-ul administrat direct de organizație”, subliniază noul Chief Operations Officer Policolor – Orgachim.

Policolor – Orgachim Director Operațiuni. Experiență profesională

Cristina-Theodora Ilie este absolventă a Academiei de Studii Economice din București, Facultatea de Comerț.

Ea a lucrat în multinaționale timp de 21 de ani unde a ocupat mai multe poziții, de la planificare, achiziții, manager de fabrică, manager logistică sau manager customer service.

Policolor – Orgachim Director Operațiuni. Noua fabrică

Policolor este unul dintre cei mai mari jucători de pe piața locală de lacuri și vopsele. Compania a finalizat recent lucrările la structura unei noi fabrici.

Unitatea de producție este în curs de construire pe un teren de 2,5 hectare situat în vestul Capitalei, pe Bulevardul Timișoara.

Noua fabrică și propriul depozit logistic (investiție de 5,4 milioane euro) vor fi finalizate în primăvara anului viitor. Acolo vor fi produse vopsele, tencuieli, emailuri, lacuri, grunduri și amorse.

Citește și JA Europe și EIT RawMaterials anunță un parteneriat inovator