Bagaje Ryanair

Politica de bagaje Ryanair. Anunţul făcut de companie

07.09.2018

Veste bună pentru persoanele care au cumpărat bilete de avion de la compania aeriană Ryanair. Operatorul a anunţat că va oferi clienţilor care au cumpărat bilete înainte de 31 august un bagaj gratuit de 10 kg.

Este vorba de aproximativ 2 milioane de clienți care se vor bucura de această veste.

Decizia vine în contextul în care după 1 noiembrie, Ryanair nu va mai permite în aeronave bagaje de 10 kg.

Scopul schimbării politicii de bagaje a Ryanair

Schimbarea politicii de bagaje a Ryanair a avut drept scop eliminarea întârzierilor zborurilor care erau asociate cu multitudinea de bagaje de mână.

„Toți acești 2 milioane de clienți fără prioritate au fost informați că un bagaj înregistrat, gratuit, de 10 kg, a fost adăugat rezervării lor”, a anunţat compania.

De asemenea, aproximativ 50.000 de pasageri care au cumpărat bilete cu Îmbarcare Prioritară au primit un ramburs de 8 euro. Este vorba de costul Îmbarcării Prioritare. Astfel, Ryanair le va permite clienţilor mai sus menţionaţi în continuare să călătorească cu prioritate, în mod gratuit.

Ce spun reprezentanţii companiei despre politica de bagaje Ryanair

“Toți pasagerii care și-au rezervat pe/după 31 august, nu vor suporta vreun cost extra sau vreo inconveniență, deoarece ei au primit din partea Ryanair un bagaj înregistrat, gratuit, de 10kg, adăugat rezervării lor. De asemenea, după 1 noiembrie, așteptăm cu nerăbdare să-i avem la bord pe cei 50,000 de clienți (care și-au făcut rezervarea înainte de 31 august) și care și-au achiziționat Îmbarcare Prioritară în ultimele două săptămâni, și care acum vor primi acest serviciu în mod gratuit”, a spus Kenny Jacobs, Ryanair.

Clienții care au cumpărat bilete după 31 august au ales să achite tariful de prioritate de 6 euro. Acesta tarif le permite să transporte 2 bagaje de mână gratuite. Alţii au ales serviciul de 8 euro (10 kg) pentru bagajul înregistrat.

De asemenea, unele persoane au preferat să nu plătească pentru niciun bagaj extra opțional. Aceştia vor călători doar cu un bagaj mic. Însă, acest bagaj mic s-a mărit cu 40% de la data de 1 noiembrie.

„Ca întotdeauna, Ryanair continuă să micșoreze costurile călătoriei, în timp ce noua noastră politică de bagaje înseamnă că din 1 noiembrie putem elimina toate întârzierile de zbor asociate bagajelor gratuite de la porți”, a mai spus reprezentantul Ryanair.

Citeşte şi Ryanair lansează o nouă rută din București către Pescara

Bagaje Ryanair

 

Citiți și despre:

O părere la “Politica de bagaje Ryanair. Anunţul făcut de companie

  1. Pingback: Zbor direct Bucuresti - Creta. Anuntul facut de Ryanair | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.