Stiri: Retail

Pop-Up Store Avon ParkLake

AVON deschide primul Pop-Up Store Instagramabil din România

10.05.2019

Primul Pop-Up Store Avon Instagramabil din țara noastră este deschis în București, în ParkLake Shopping Center (parter), până pe data de 4 iunie 2019. Vizitatorii au ocazia să testeze gratuit produse de îngrijire a tenului, să afle sfaturi de la experți în sănătatea pielii pentru a-și găsi produsul potrivit, să afle pe loc nivelul de hidratare al pielii cu ajutorul unui skin tester, precum și tipul de ten și care sunt produsele de îngrijire care li se potrivesc, prin intermediul unui quiz interactiv. Cei interesați să cumpere produse pot plasa comandă online pe www.avon.ro.

Pop-Up Store Avon ParkLake. Cadouri

Mai mult, compania anunță că oricine postează în social media o poză de la Pop-up Store-ul Instagramabil, cu tag la @AvonSpace, primește pe loc un cadou.

Pop-Up Store-ul AVON este un concept unic în România. Acesta este proiectat de arhitecți pentru a oferi un spațiu care exprimă pasiunea pentru frumusețe, în cel mai instagramabil mod, ce îmbină elemente de decor inspirate din social media, de la litere neon, jocuri de lumini și tag-uri ce exprimă ideea de încredere în sine.

Cel mai #instafriendly loc al momentului devine așadar un mediu excelent pentru a testa produsele potrivite de îngrijire și pentru a-ți pregăti tenul pentru un selfie perfect.

Pop-Up Store Avon ParkLake. Program

Acesta este deschis zilnic, cu următorul program:

  • între 12:00 – 21:00, de luni până vineri
  • între 11:00 – 21:00 în zilele de weekend

Pop-Up Store Avon ParkLake. Eveniment special

În plus, sâmbătă, 11 mai 2019, începând cu ora 11:00, la Cinema ParkLake, sala VIP, va avea loc un eveniment despre îngrijirea pielii. Acesta este susținut de:

  • medicul dermatolog Ioana Simian, specialist AVON
  • invitatul special Monica Bârlădeanu, ambasador AVON.

Evenimentul va fi moderat de Andreea Remețan. Vor discuta despre cele mai frecvente probleme ale tenului, de ce trebuie să ținem cont în ritualul de îngriire, vor oferi sfaturi participantelor și le vor invita să testeze produsele.

Pop-Up Store Avon ParkLake. O experiență personalizată

”Participantele la eveniment vor avea parte de o experiență personalizată datorită skintester-ului, un device de testare a pielii, prin intermediul căruia este stabilit nivelul de hidratare a tenului. Astfel, vizitatoarele primesc sfaturi de îngrijire și recomandări de produse care răspund perfect nevoilor fiecăreia. De asemenea, aici poate fi realizat pe loc și un quiz care indică produsele cele mai potrivite”, a anunțat AVON.

Citește și Colosseum Mall atrage noi chiriași