Stiri: Companii

POPAI D-A-CH Award 2018. Thimm a câştigat trei medalii de aur

18.06.2018

Compania Thimm a câştigat premiul POPAI D-A-CH Award 2018 cu trei soluţii de produs. Juriul de experţi a premiat un stand de prezentare pentru băuturi spirtoase, un stand de prezentare la casă pentru apă de gură şi un amplificator audio din carton.

„Trei distincţii la categorii diferite reflectă cunoştinţele noastre de specialitate despre Point of Sale. Cu astfel de soluții inovatoare ne ajutăm clienții să acționeze individual și să se diferențieze în comerțul cu amănuntul.“ Concursul a fost organizat de către asociația internațională POPAI „Point of Purchase Advertising International“. Premiile POPAI D-A-CH au onorat deja pentru a opta oară cele mai bune soluții pentru Point of Sale. Mult râvnitele trofee vor fi decernate pe 14 iunie 2018, în cadrul unei gale organizate la Frankfurt”, a afirmat Michael Weber, Manager Corporate Marketing la Thimm.

La categoria „Băuturi, tutun”, displayul pentru GINUL VON HALLERS a fost premiat cu medalia de aur la Premiile POPAI D-A-CH Award. Ginul de la Hardenberg-Wilthen AG este denumit după fizicianul și botanistul Albrecht von Hallert. Acesta a deschis Grădina Botanică din Göttingen, în 1736.

„Prin construcție și design, displayul are legătură cu botanica. De la introducerea sa în comerțul cu amănuntul al produselor alimentare la nivel național, acesta pune în mod esxtraordinar ginul în scenă. Plasate pe treptele integrate, sticlele sunt accesibile consumatorilor din trei părți. Informațiile despre firma Hardenberg-Wilthen AG și cele despre acest produsul original și exclusiv se află pe spate. Prin replicarea pe stand a designului sticlei, consumatorul recunoaște interacțiunea perfectă dintre produs și plasarea secundară”, a declarat Michael Weber.

De asemenea, medalia de aur din cadrul POPAI D-A-CH Awards la categoria „Sănătate“ a fost câştigată de standul de prezentare la casă pentru apa de gură CB12® de la MEDA Pharma. Standul îndeplinește cerințele ridicate în ceea ce privește comercializarea la punctul de vânzare, asamblare și transport.

„Acest stand de prezentare inovator are mai multe avantaje datorită formei de evantai “, spune Michael Weber. „Datorită evantaiului, care se formează prin separarea prin împingere a bazei standului, produsele din raza extinsă pot fi vizualizate și îndepărtate de la aproximativ 220 de grade. În plus, această structură asigură o stabilitate ridicată a peretelui posterior. Această suprafaţă poate fi utilizată ca suport de date.“

În timpul transportului, volumul este redus foarte mult datorită acestei construcții. Sticlele sunt ușor accesibile, fiind plasate în partea de sus a standului. Prin intermediul unei piese de umplutură, care servește ca suport de transport, confecţionerii ambalează standurile într-un ambalaj de transport aferent. Peretele posterior al standului este pliat la expediere și astfel se economisește volum la transport. Mici imagini ale produsului promovat completează aspectul și servesc la promovarea vânzărilor la Punctul de Vânzare.

Amplificatorul audio din carton pentru smartphone-uri a fost premiat la categoria „Călătorii, agrement și automobile, sport și jocuri“ cu medalia de argint. Amplificatorul audio din carton se bazează pe clasicul megafon şi răspândește astfel sunetul cu până la 110 decibeli. Pentru compania franceză Lucy SAS, Thimm produce amplificatorul audio din carton compact de 350g/m² certificat FSC. Acesta funcționează, aşadar, fără energie electrică sau baterii. Ca urmare a succesului mare al vânzărilor, Lucy SAS și-a extins gama cu încă zece modele la începutul anului 2018.