Stiri: Finante

Porsche Asigurări – creștere de 124% a numărului de polițe încheiate în primele 6 luni

11.08.2014

Porsche Asigurări a raportat pentru prima jumătate din acest an o creştere de 124% a numărului de polițe încheiate. Astfel, valoarea totală a primelor subscrise în perioada analizată depășește 5,5 milioane de euro.

Rezultatele pozitive au fost impulsionate de dinamizarea pieței auto în primul semestru, dar și de promoțiile derulate, cu avantaje financiare însemnate pentru clienți. De altfel, clienții Porsche Finance Group care aleg să achiziționeze asigurarea CASCO de la Porsche Asigurări cunosc avantajele și apreciază siguranța și confortul pe care le aduce acest produs, așa cum arată cel mai recent studiu al companiei asupra satisfacției clienților.

„Aceste rezultate demonstrează eficiența avantajelor competitive pe care ne bazăm: un produs de asigurare fiabil, o platformă IT inovatoare, o rețea națională de inspectori de daune independenți și – cel mai important aspect – o strânsă colaborare cu rețeaua de service-uri partenere și cu cea de dealeri a holding-ului. Aceste lucruri se reflectă, dincolo de rezultatele financiare pozitive, în satisfacția crescută a clienților Porsche Asigurări cu privire la rapiditatea și eficiența soluționării daunelor în cazul unor evenimente nedorite”, a declarat Virgil Chirică,Director General al Porsche Asigurări.

Porsche Asigurări face parte din Porsche Finance Group și oferă asigurarea CASCO, valabilă în toată Europa, pentru mașinile noi și rulate, achiziționate cash, ori în leasing sau credit prin companiile grupului.

La finele lunii iunie, Porsche Asigurări avea în portofoliu un total de 12.047 de polițe, dintre care aproximativ 2.300 au fost încheiate în primul semestru al acestui an.