Stiri: Constructii

Cladiri birouri ale NEPI Rockcastle

Portland Trust va mai construi un complex de birouri în Bucureşti

22.08.2014

Portland Trust a cumpărat un teren de patru hectare în Floreasca, pentru un nou proiect de birouri eficient energetic. Terenul se află în partea de centru-nord a Bucureștiului, zona beneficiind de proximitate față de aeroport și de accesibilitate foarte bună, atât prin trei artere rutiere principale, cât și prin mijloacele de transport în comun.

“Acesta este cel de-al cincilea proiect al nostru de birouri în București. După succesul recent al clădirii Floreasca Park, intenționam să capitalizăm în continuare aspecte precum tehnologiile inovative de economisire a energiei, pentru a atrage chiriași preocupați de optimizarea costurilor și a consumului de energie”, a afirmat Robert Neale, director general al Portland Trust.

Vânzătorul terenului a fost Nusco Group, iar consultantul imobiliar al tranzacției a fost Ionuț Petcu, Head of Land – The Advisers/Knight Frank.

Compania Portland Trust a construit în București aproximativ 120.000 metri pătraţi de spații de birouri la standarde înalte de calitate, creând clădiri emblematice în peisajul local: Opera Center (livrat în două faze: în 2001 și 2002), Bucharest Business Park (2006), Floreasca 169A (2009) și clădirea Floreasca Park (2013).