Stiri: Stiri

Posesorii de Mercedes-Benz beneficiază de verificări gratuite

05.06.2014

Caravana Mercedes-Benz Service Truck va fi prezentă la Bucuresti, în perioada 7-8 iunie, şi în Sibiu, între 10 și 11 iunie. Cei care vor veni la caravană și au autoturisme Mercedes-Benz vor putea beneficia de verificări gratuite ale mașinilor, oferite de specialiştii Autoklass. În plus, vizitatorii pot lua parte la test-drive-uri cu cele mai noi modele.

Verificările gratuite constau în: verificarea stării fluidelor (antigel, lichid frână, lichid servodirecţie), verificarea sistemului de iluminare, verificarea plăcuţelor şi discurilor de frana, inspecţia vizuală generală a caroseriei, inspecţia vizuală pentru eventuale pierderi de lichide, testarea electronica sistemul Star Diagnosis.

Această amplă acţiune de verificare şi consultanţă răspunde dorinţei Autoklass de a veni în întâmpinarea nevoilor clienţilor. Astfel, având in vedere şi contextul apropiat al călătoriilor de vară, suntem alături de posesorii de autoturisme Mercedes-Benz punând la dispoziţia acestora cele mai bune servicii de service alături de echipa producatorului Mercedes-Benz. Totodată, îi invităm pe toţi posesorii de autoturisme Mercedes-Benz, să se adreseze centrelor noastre autorizate pentru beneficia de serviciile necesare întreţinerii în stare impecabilă şi pe lungă durată a autovehiculului Mercedes-Benz pe care il deţin. În ceea ce priveşte activitatea de vânzări autovehicule noi şi rulate, punem la dispozitia clienţilor noştri permanent mai mult de 400 autovehicule Mercedes-Benz – declară Daniel Grecu, Director General Autoklass Group.

Calendarul Caravanei Mercedes-Benz Service Truck

  • 7 – 8 iunie: Bucureşti – parcarea Băneasa Shopping City
  • 10 – 11 iunie: Sibiu – parcarea Promenada Mall.

Programul zilnic al caravanei e între orele 10.00 – 19:00.