Stiri: Companii

POSITIVE BUSINESS 2022

POSITIVE BUSINESS 2022: Cum se poate face tranziția spre un model de afaceri mai sustenabil?

11.12.2022

POSITIVE BUSINESS 2022 are loc pe data de 13 decembrie. BusinessMark invită specialiștii în CSR și sustenabilitate la noua ediție „Positive Business”, eveniment hibrid în cadrul căruia se va acorda o atenție sporită impactului real pe care organizațiile îl au asupra mediului și măsurilor pe care le pot lua pentru a face tranziția spre un model de business mai sustenabil.

O abordare sustenabilă

”Fie că ne uităm spre noul consumator sau spre reglementările instituțiilor internaționale, este evident că presiunea asupra companiilor de a îmbrățișa o abordare sustenabilă, este foarte mare. În contextul pandemiei, al climatului politic și chiar militar, al dificultăților economice, al schimbărilor climatice, discuția despre responsabilitate nu mai poate fi evitată de nimeni. A sosit momentul ca lumea business să mute accentul de pe acțiuni punctuale, cu beneficii pe termen scurt, menite mai degrabă să repare. Este momentul ca organizațiile să adopte o strategie unitară, pe termen lung cu privire la impactul real pe care îl au.

Pe 13 decembrie 2022, ne vedem la Radisson Blu Hotel București și online, unde vom analiza, alături de specialiștii internaționali și români invitați, cum arată un model de business sustenabil, cum se raportează aceste business la viitor și de ce sunt importante pentru companiile ce își planifică strategic următorii ani”, spun reprezentanții BusinessMark.

POSITIVE BUSINESS 2022. Invitați

 Sarah Garcia, Head of Markets Development, B Lab Europe
 Joeri Moons, Sustainable Development Leader, Decathlon Belgia
 Anna Krotova, Director, Sustainability, Mambu
 Leo Gutson, Associate Partner & Head of Sustainability, Netmind – a BTS Company
 Henning Drager, Global Sustainability Director, BDO International
 Liliana Caimacan, Professor of Marketing & Innovations, Hult International Business School
 Daniel Rukare, Professor of Practice in Innovation and Entrepreneurship, Hult International Business School
 Elena Doms, Sustainability Service Lead, Ensur
 Teodora Mărăcineanu, Marketing Director, Electrolux România
 Raluca Dascălu, Communications Manager, JYSK România
 Anca Roman, Corporate Affairs & Communication Manager, FrieslandCampina România
 Mircea Ilie, Sustainability Leader, IKEA România
 Mirela Nemțanu, CEO, HOSPICE Casa Speranței

Bilete

Organizatorii evenimentului pun la dispoziție trei tipuri de bilete: „in person”, online și on demand. Experiența „in person” va fi completată de cea virtuală, astfel că puteți interacționa chiar și online cu ceilalți invitați și vizita zona expozițională. Mai multe detalii despre agendă și tematică se găsesc pe site-ul business-mark.ro/event/positive-business-2022

Citește și BusinessMark are o nouă identitate vizuală