Stiri: Companii

Poşta Română are un nou Consiliul de Administraţie

11.06.2014

Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) din Poşta Română a revocat Consiliul de Administraţie şi Directorul General al companiei, noii membri ai Consiliului de Administraţie, numiţi pe data de 10 iunie, fiind Alexandru Petrescu, Dante Stein, Ludwik Sobolewski, Adrian Cighi, Benait Plescka, Rodica Bizdoaca si Sorin Diţă.

“Mandatul noului Consiliu de Administraţie este centrat atât pe priorităţile procesului de privatizare cât şi pe relansarea activităţii companiei în sectoarele tradiţionale, de poştă şi curierat, precum şi în domenii noi pe care compania urmează să le dezvolte: serviciile financiar-bancare şi broker de asigurari”, a anunţat compania într-un comunicat de presă.

Noul Director General al Companiei Naționale Poşta Română S.A. este Alexandru Petrescu (foto), care în ultimii doi ani a deţinut poziţia de director executiv al Poştei Române, fiind şi preşedinte al Comisiei de Privatizare.

Ludwik Sobolewski este Director General al BVB şi a condus timp de şapte ani Bursa de la Varşovia. Dante Stein a fost consilier al premierului Victor Ponta, iar Adrian Cighi este reprezentant al Fondului Proprietatea.