Program Posta Romana Paste 2021

Poşta Română are un nou director general provizoriu

11.06.2018

Noul director general provizoriu al Companiei Naţionale Poşta Română este Mircea Tudosie, şeful Oficiului Poştal Municipiul (OPM) Bucureşti, a anunţat Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (MCSI).

Acesta îl înlocuieşte pe Costin Tudor, care a demisionat din funcţie în urmă cu două zile.

„În decursul zilei de vineri, 8 iunie, a avut loc şedinţa Consiliului de Administraţie al Companiei Naţionale Poşta Română S. A. în care s-a hotărât numirea ca director general provizoriu a domnului Mircea Tudosie. Această decizie a fost luată prin votul unanim al membrilor Consiliului de Administraţie al Companiei Naţionale Poşta Română SA”, a anunţat ministerul, într-un comunicat de presă.

Săptămâna, directorul general interimar al Companiei Naţionale Poşta Română, Costin Tudor, şi-a înaintat demisia de la conducerea operatorului naţional de servicii poştale.

„A fost o onoare şi o provocare uriaşă activitatea mea scurtă, dar intensă, în cadrul companiei pe care cu seriozitate şi profesionalism mi-am asumat-o. În doar două luni, am pus bazele unor demersuri concrete pentru ca Poşta Română să intre într-un proces real de modernizare şi dezvoltare şi cred că acest proces trebuie să continue, pentru ca dezideratul de a redeveni o companie credibilă şi respectată să fie atins”, a spus Costin Tudor.

Compania Națională Poșta Română S.A. este operatorul național de servicii poștale și de curierat din România, furnizor unic de serviciu universal pe întreg teritoriul țării, la tarife accesibile tuturor utilizatorilor și standarde ridicate de calitate.

Poșta Română se află în proprietatea Statului Român, reprezentat de Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale (75% din pachetul de acțiuni) și Fondul Proprietatea (25% din pachetul de acțiuni).