Stiri: Companii

Poșta Română Broker de Asigurare a încheiat prima poliță de asigurare RCA

18.01.2016

Poșta Română Broker de Asigurare (PRBA) a încheiat prima poliță de asigurare RCA prin intermediul platformei postasig.ro, după ce a intrat, în ianuarie, și pe această piaţă. Astfel, după ce a pus la dispoziția clienților serviciul de comercializare a polițelor RCA pe site-ul propriu, primul document de acest tip a fost deja încheiat, platforma de vânzare online fiind complet operativă.

„Expansiunea segmentului de vânzări electronice, la nivel național, ne-a determinat să investim în dezvoltarea unei platforme competitive, destinate clienților pragmatici, dinamici și cu acces la Internet. Cei care vor să încheie rapid o poliță RCA o pot face chiar de pe prima pagină a www.postasig.ro, unde au la dispoziție un calculator care să-i ajute în alegerea asigurării potrivite pentru nevoile lor. Platforma oferă toate informațiile cu privire la portofoliul PRBA și este extrem de prietenoasă cu utilizatorul de Internet”, a afirmat directorul general al Poștei Române Broker de Asigurare, Viorel Motoroiu.

Lansarea brokerului de asigurare al Poștei Române a avut loc la finele lunii octombrie 2014, la o lună după ce noua entitate a primit autorizația de funcționare de la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).

Poșta Română Broker de Asigurare este controlată integral de Poșta Română. PRBA intermediază asigurări generale, de la RCA la polițe de sănătate. În acest moment, societatea oferă servicii de asigurare prin intermediul unor birouri dedicate în 220 de oficii poștale din toată țara, dar și în oficii partajate, la ghișeu. Alături de 317 intermediari în asigurări, cei aproximativ 12.000 de agenți și factori poștali pot îndruma clienții către produsele, serviciile și punctele acreditate de vânzare ale PRBA.