Slide

Stiri: Logistica

Poşta Română îşi măreşte parcul auto

06.12.2017

Poşta Română îşi măreşte parcul auto: 80 de autovehicule de 3,5 tone vor intra în circulaţie, săptămâna aceasta, urmând ca până la finalul lunii să fie distribuite, în ţară, restul de 100 de autoutilitare.

“Suntem conştienţi de nevoile clienţilor noştri. Rapiditatea şi siguranţa livrărilor sunt indispensabile pentru orice jucător important pe piaţa serviciilor poştale. Reînnoirea parcului auto este un pas hotărât în direcţia îmbunătăţirii serviciilor Companiei Naţionale Poşta Română”, a afirmat Elena Petraşcu, Directorul General al Poştei Române.

Piaţa de coletărie este într-o continuă dinamică. Creşterea numărului de autovehicule operate de Poşta Română reprezintă o prioritate strategică pentru companie. Până la finalul anului, flota auto a operatorului naţional de servicii poştale va depăşi 1000 de autovehicule.

Autoutilitarele Ford intră, începând de astăzi, în circulaţie. Aceste autovehicule, de capacitate medie, 3,5 tone, vor deservi toate zonele ţării. Ţinta este, în mod clar, reducerea timpilor de livrare pentru toate tipurile de produse din portofoliul Poştei Române.

Investiţia este de 12,5 milioane de lei fără TVA, iar asigurarea pentru cele 180 de autovehicule este inclusă.

Totodată, reînnoirea parcului auto al Poştei Române va aduce avantaje considerabile mediului înconjurător. Mai puţină poluare, mai mult confort pentru angajaţii companiei dar şi timpi reduşi de aşteptare pentru clienţii noştri. Avantajele se vor vedea inclusiv în creşterea veniturilor Poştei Române, atât pe piaţa de curierat cât şi pe piaţa celorlalte servicii poştale.