Stiri: Logistica

Poşta Română lansează o campanie promoţională

26.11.2014

Clienţii Poştei Române vor putea trimite, pe tot parcursul lunii decembrie, bani şi cadouri la costuri mult mai mici decât în restul anului. Astfel, operatorul naţional de servicii poştale lansează promoţii consistente pentrupersoanele fizice, care vor beneficia de discount-uri între 5% şi 50%. Este vorba despre reduceri de tarife la cele mai accesate servicii în perioada sărbătorilor.

Trimiterile prin mandat online vor beneficia de o reducere de 5%, aplicată atât la taxa fixă, cât şi la procentul aplicat la valoarea sumei expediate.

Acelaşi sistem de discount se va aplica şi la transferul de valută prin MoneyPost, însă cu o reducere de 50%.

Un alt serviciu din promoţia lunii decembrie a Poştei Române este curieratul rapid prin Prioripost, unde se va opera o reducere de 10 lei la orice colet de sub 2 kilograme

„Pe piaţa serviciilor, dinamismul şi orientarea către nevoile clienţilor să măsoară şi prin implementarea de campanii promoţionale sezoniere, care se adaptează specificului perioadei vizate. Compania Naţională Poşta Română a decis să lanseze promoţii extrem de competitive pentru Luna Cadourilor. Serviciile incluse în oferta din decembrie sunt cele mai utilizate de români în această perioadă şi sperăm ca toţi clienţii noştri să profite de ea la maximum, mai ales că ea le va aduce economii consistente într-o perioadă cu vârf de consum”, a declarat Irina Purcaru, director Operaţiuni şi Relaţii Comerciale, Poşta Română.

Promoţia este valabilă în perioada 1 – 31 decembrie 2014 şi se adresează, exclusiv, persoanelor fizice.