Stiri: Logistica

Poșta Română livrează colete cu ATV-ul

Poșta Română livrează colete cu ATV-ul

28.09.2022

Patru autovehicule ATV au fost cumpărate de Poșta Română pentru a livra mai ușor, trimiterile, în zone de munte, greu accesibile. Astfel, începând de astăzi, poștașii din județele Alba, Suceava, Bihor și Cluj vor distribui colete pe ATV.

Reducerea timpului de lucru

ATV-urile vor oferi versatilitate poștașilor, mai ales pe traseele off-road. În plus, acestea vor reduce din timpul de lucru și vor simplifica traseele pe care salariații le au de parcurs pentru a ajunge la adresele izolate.

Autovehiculele ATV pe care Poșta Română le deține, sunt marca LINHAI, model PROMAX 570. Acestea au capacitate de transport de două locuri și capacitate de încărcare de 204 kg. De asemenea, ATV-urile sunt dotate și cu un cârlig de remorcare, având capacitate de tractare de 200 kg.

Ce spune directorul Poștei Române?

“Poșta Română livrează trimiteri în toate colțurile țării. Indiferent că sunt situate în zone greu accesibile, poștașul nostru trebuie să ajungă la toate gospodăriile. Astfel, am identificat subunitățile poștale cu itinerarii inaccesibile pentru alte categorii de mijloace de transport și am achiziționat aceste ATV-uri pentru a fi ajunge mai rapid la clienții noștri, dar și pentru a oferi un real ajutor salariaților companiei”, a declarat Valentin Ștefan, Directorul General al Poștei Române.

Cele patru ATV-uri au venit însoțite de patru seturi de echipamente de protecție pentru poștașii conducători (cască, mănuși, genunchiere și veste reflectorizante) și au costat 99.000 de lei + TVA.

Citeşte şi Poșta Română amplasează 3.000 de cutii poștale digitale