Finantare Posta Romana

Poşta Română, locul 44 în topul mondial al serviciilor poştale

10.11.2020

Topul serviciilor poştale. Poşta Română ocupă locul 44 într-un raport al Uniunii Poștale Universale (UPU) care analizează serviciile poștale din 170 de țări. Anul trecut, compania s-a aflat pe locul 50. Raportul clasifică serviciile poștale în funcție de

  • fiabilitate
  • acoperire
  • relevanță
  • rezistență

Topul serviciilor poştale. Câte puncte a obţinut Poşta Română

Dacă, în 2019, Poșta Română obținea un scor de 47,81 de puncte, anul acesta compania a înregistrat o creștere de 6,97 de puncte, urcând de pe poziția 50, pe poziția 44, înaintea unor țări precum Danemarca, Letonia, Islanda, etc.

Pentru realizarea studiului s-a luat în calcul și dezvoltarea serviciilor poștale în contextul pandemiei de coronavirus. Deciziile luate de către companiile aeriene de a suspenda zborurile au afectat fiabilitatea poștală la nivel mondial, operatorii fiind nevoiți să oprească temporar traficul poştal internaţional pe mai multe rute.

Topul serviciilor poştale. Soluţii în contextul pandemiei

Poşta Română s-a adaptat rapid situației şi a căutat, zilnic, soluţii pentru a nu întrerupe activitatea, iar măsurile luate să nu afecteze distribuirea trimiterilor şi a prestaţiilor sociale pentru populaţie. Conducerea companiei a găsit alternative și a semnat parteneriate cu diverși operatori pentru a înlocui transmiterea pe cale aeriană a corespondenței folosind curse auto. Totodată, a dezvoltat produse pentru a satisface necesitatea unei nevoi din ce în ce mai acute a furnizorilor de livrare la domiciliu a comenzilor, evitând expunerea populației la noul coronavirus.

Ce spune conducerea Poştei Române?

„Toate datele arată un nivel de dezvoltare poștală. Deși a fost un an greu în care ne-am confruntat cu provocări majore, observăm o avansare a companiei în acest clasament și o performanță în comparație cu alte țări membre UPU”, a declarat Horia Grigorescu, Directorul General al Poştei Române.

Citeşte şi Program mall-uri noiembrie 2020. Decizia luată de cele 20 de centre comerciale deţinute de NEPI Rockcastle

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Poşta Română, locul 44 în topul mondial al serviciilor poştale

  1. Pingback: Poşta Română, locul 44 în topul mondial al serviciilor poştale – Reporter

Comentariile nu sunt permise.