Posta Romana oficiu Faget

Poşta Română deschide un nou oficiu poştal

19.10.2020

Poşta Română oficiu Făget. Poșta Română a deschis Oficiul Poștal Făget, jud. Timiș, prin relocarea din vechiul sediu, într-o clădire modernă și dotată cu toate facilitățile. Compania Naţională Poşta Română vine, aşadar, în întâmpinarea celor aproximativ 7.300 de locuitori din cele 10 localități pe care le va deservi oficiul poștal. Această subunitate va funcționa de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 19.00, pe Calea Lugojului, nr. 21, în centrul orașului Făget.

Activitatea oficiului va fi asigurată de un diriginte, un oficiant urban, șase factori poștali distribuitori şi va fi disponibil atât pentru:

  • prestaţii clasice poştale
  • contracte de prestări servicii poştale
  • serviciile de curierat rapid Prioripost

Poşta Română oficiu Făget. Anunţul făcut de conducerea Poştei

“Ne-am dorit să aducem locuitorilor acestei comunități, un sediu nou, curat și dotat cu toate facilitățile pentru a eficientiza fluxul de lucru cu clienţii şi timpii de aşteptare în oficiu. De asemenea, vrem să oferim angajaților noștri un mediu de lucru modern și confortul necesar pentru a-și desfășura activitatea în condiții profesionale optime”, a declarat Horia Grigorescu, Director General.

Citeşte şi România, în topul țărilor UE cu cele mai importante creșteri ale comerțului electronic

 

 

 

Citiți și despre: