Stiri: Sanatate

Spitalul Municipal din Oradea

Povești din 4 spitale bucureștene prin fotografie

24.08.2015

”O clip din viața noastră” este un proiect dezvoltat de către Fundația Colegiului Medicilor din București, în parteneriat cu Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie Filantropia, Spitalul Clinic Colțea, Spitalul Clinic de Nefrologie Dr. Carol Davila și Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ”Grigore Alexandrescu”, prin care patru spitale din București își spun povestea cu ajutorul artei fotografice.

Cele patru instituții medicale, primele din Capitală și din România, găzduiesc câte o expoziție ce reunește 20 de fotografii, în format mare care sunt inspirate dintr-o serie de realizări deosebite ce au construit istoria lor pe parcursul anilor.

Imaginile expuse sunt realizate de către fotograful Mihai Andrei. De asemenea, o parte din fotografiile care pot fi văzute la Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie Filantropia sunt făcute de Prof. Dr. Ghe. Peltecu și reflectă atât trecutul cât și prezentul unității sanitare.

Expoziția de la Filantropia este găzduită pe gardul exterior al spitalului aflat pe Bulevardul Ion Mihalache din București.

Expoziția poate fi vizitată în intervalul 1 – 31 septembrie 2015. Fiecare spital pune la dispoziție vizitatorilor un caiet de feed-back în care fiecare își poate exprima opinia în legătură cu fotografiile.

Totodată, la finalul celor 30 de zile de expunere cele mai reprezentative imagini alese de public vor fi expuse la sediul Fundației Colegiului Medicilor din București.