Stiri: Retail

Praktiker a lansat catalogul „Decorațiuni și Amenajări”

13.12.2017

Retailerul Praktiker România a lansat catalogul de iarnă „Decorațiuni și Amenajări”, care include oferta de zeci de produse necesare locuinţei în această perioadă a anului: idei de cadouri, decorațiuni de Crăciun, sisteme de încălzire sau mobilier. Catalogul este disponibil online, pe site-ul www.praktiker.ro, dar şi în aplicaţia mobilă Catalog Praktiker România, pe Google Play şi Appstore.

„Sărbătorile de iarnă sunt întotdeauna încărcate de emoție și voie bună, tocmai de aceea ne-am dorit ca noul catalog Praktiker, <Decoraţiuni şi Amenajări>, să fie o sursă de inspiraţie pentru clienţii noştri, acum, în apropierea Crăciunului. Am adunat în paginile catalogului Praktiker idei pentru cadourile de sărbători, decoraţiuni pentru casă, dar şi game de produse necesare locuinţei pe durata iernii. Astfel, fie că aleg să comande online, fie că ne vizitează în magazinele din ţară, clienţii Praktiker pot selecta dintr-o varietate de produse dedicate sezonului rece”, a spus Mirela Ochiana, Marketing Manager Prakitker România.

În plus, în noul catalog „Decorațiuni și Amenajări”, cât şi în magazinele din toată ţara, Praktiker le-a pregătit clienţilor săi multe alte produse destinate amenajării şi pregătirii locuinţei pentru iarnă și sărbători.

În ţara noastră, Praktiker este cel mai cunoscut brand din piaţa de DIY, cu un nivel de notorietate de peste 98%. La ora actuală, compania are 26 de magazine în 23 de oraşe din ţară. Oferta retailerului cuprinde peste 40.000 de produse, incluzând: decoraţiuni pentru interior şi exterior, produse de grădinărit şi materiale de amenajări, produse sanitare, mobilă, electronice şi electrocasnice.