Stiri: Retail

Praktiker a redeschis alte trei magazine modernizate

14.06.2017

Retailerul Praktiker România a redeschis încă trei magazine incluse în programul său de modernizare. Este vorba de unităţile din oraşele Tîrgu Mureş (Bvd. 1 Decembrie 1918 nr. 289), Satu Mare (Drumul Careiului nr. 77-79) şi Braşov (Calea Bucureşti nr. 134).

Investiţia în fiecare magazin în parte s-a ridicat la circa 600.000 euro şi, odată cu aceste noi redeschideri, reţeaua Praktiker din ţara noastră a ajuns la un număr de 11 magazine modernizate.

„Tîrgu Mureş, Satu Mare şi Braşov sunt trei dintre oraşele cheie în care suntem prezenţi cu unităţi de vânzare Praktiker. De aceea, mi-am dorit să finalizăm cât mai curând lucrările de modernizare şi aici, pentru a le oferi şi clienţilor noştri din aceste oraşe o experienţă îmbunătăţită la cumpărături, aşa cum se întâmplă deja în celelalte magazine Praktiker remodelate anul acesta şi anul trecut. Odată cu aceste trei redeschideri, încheiem prima etapă a modernizărilor de anul acesta, urmând să reluăm lucrările din toamnă pentru ca, până la finalul anului 2017, să ajungem la 20 de magazine remodelate şi redeschise”, a spus dl. Omer Susli, proprietar Praktiker România.

Aşadar, magazinul le aduce clienţilor din Tîrgu Mureş, Satu Mare şi Braşov taloane cu premii garantate, dar şi numeroase promoţii la nivel naţional care îi vor ajuta pe cumpărători să se pregătească pentru sezonul cald.

„Cu ocazia noii redeschideri, ne dorim să răsplătim fidelitatea clienţilor noştri din Tîrgu Mureş, Satu Mare şi Braşov cu mii de premii şi promoţii atractive. Astfel, clienţii care achiziţionează în perioada 14 iunie – 4 iulie produse în valoare de cel puţin 150 lei, primesc un talon răzuibil, cu premii garantate constând în biciclete Pegas, excursii în Europa sau vouchere cadou. Mai mult, pentru clienţii noştri din toată ţara am pregătit şi oferte speciale la diverse produse de sezon precum piscine, maşini de tuns iarba, copertine pentru terasă ori pistoale pentru vopsit, pentru cei care doresc să îşi transforme casa şi grădina într-un spaţiu relaxant pentru vară.”, a spus Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România.