Stiri: Retail

Praktiker are un nou Director General

02.03.2017

Începând cu luna martie, Praktiker România are un nou Director General, Miroslaw Huczek fiind numit în această funcţie. Acesta este originar din Polonia, fiind absolvent al Universităţii de Economie din Cracovia. În vârstă de 43 de ani, dl. Miroslaw Huczek şi-a început activitatea în domeniul DIY în anul 2005, deţinând o experienţă de peste 11 ani în companii precum: Praktiker Polonia (Director de Vânzări), OBI Polonia (Director de Vânzări) şi BauMax Bulgaria (Director General). Dl. Miroslaw Huczek vorbeşte fluent limbile polonă, germană şi engleză.

„Este o onoare pentru mine să ocup această funcţie în cadrul Praktiker România şi cred că experienţa pe care am obţinut-o anterior reprezintă un plus de care va beneficia compania la nivel local. Consider că viziunea Praktiker România este complementară cu viziunea mea despre ce înseamnă DIY şi sunt convins că urmează proiecte memorabile pentru piața locală.”, a spus dl. Miroslaw Huczek, Director General Praktiker România.

Praktiker este lider pe piaţa de DIY din România, cu un nivel de notorietate de peste 98%. La ora actuală, compania are 27 de magazine în 23 de oraşe din ţară. Oferta Praktiker România cuprinde peste 40.000 de produse.