Praktiker deschide oficial sezonul dedicat amenajării locuințelor

17.10.2017

Retailerul Praktiker a anunţat că deschide oficial sezonul dedicat amenajării locuințelor, cu noul catalog „Decorațiuni și Amenajări”. De la tapet și covoare, până la decorațiuni, parchet, sisteme de încălzire și mobilier, cumpărătorii pot alege dintr-o gamă largă de articole destinate amenajării locuinţei.

Catalogul poate fi accesat pe site-ul companiei, în aplicaţia mobilă Catalog Praktiker România disponibilă pe Google Play şi Appstore, cât şi în magazinele Praktiker din întreaga țară.

„Pentru că a venit momentul în care activităţile de familie se mută din exterior în interior, o schimbare în locuinţă este acum oportună. La Praktiker România venim constant în sprijinul cumpărătorilor şi a celor care doresc să facă o schimbare în casă, chiar dacă vorbim doar de culoarea perdelelor, a pernelor, a unui corp de iluminat sau a unui tapet cu un design inedit. Venim în întâmpinarea clienţilor noştri cu produse potrivite oricărui plan de amenajare şi decorare, pentru a le facilita cât mai mult procesul de selecţie a produselor şi, bineînţeles, pentru a-i inspira. În cele 208 de pagini ale noului nostru catalog DECORAŢIUNI 2017, clienţii vor descoperi o ofertă cu sute de articole, în pas cu noul sezon”, a spus Mirela Ochiana, Marketing Manager Prakitker România.

În catalog se poate regăsi şi o paletă largă de piese de mobilier pentru living precum biblioteca Mira (319,90 lei), canapeaua Tint 3 locuri (679,90 lei) sau măsuța Cordoba (569,90 lei).

De asemenea, sunt disponibile mai multe opţiuni pentru mobilarea dormitorului şi transformarea sa într-o camera foarte primitoare, cum ar fi dormitorul Rossa (549,90 lei), salteaua rulată Emera (399,90 lei) sau obiecte necesare amenajării camerei copiilor – biroul Tempo (449,90 lei) și scaunul de birou (179,90 lei).

În plus, retailerul de bricolaj a pregătit o mulțime de surprize și pentru clienții care vor să renoveze spații precum baia și bucătăria, pentru ca acestea să fie adaptate noului sezon.

 

 

 

Citiți și despre: