Praktiker deschide sezonul reducerilor

10.08.2017

În intervalului 9 august – 30 septembrie, retailerul Praktiker oferă reduceri de până la 40% la o varietate de produse pentru camping și grădină. Astfel, mii de articole cu preţuri scăzute vor putea fi cumpărate din magazinele Praktiker din toată ţara sau direct din magazinul online.

Ofertele promoţionale ajung până la 40%, la mii de produse pentru camping şi grădină, fiind mai aproape de iubitorii vacanţelor ori ieşirilor în natură şi de cei care și-au propus să își amenajeze ori să îşi redecoreze grădina. Campania este valabilă în limita stocului disponibil, până la data de 30 septembrie.

„Campania de reduceri pentru articolele de Grădină şi Camping este cunoscută în piața pe care activăm, fiind una dintre cele mai așteptate campanii de către clienții Praktiker. Produsele care beneficiază de reduceri pe segmentul de DIY cuprind aproape toate categoriile ce au în focus zona de grădinărit. În această perioadă, produsele beneficiază de reduceri mari, chiar până la 40%. Ne bucurăm să le putem oferi clienţilor noştri aceste reduceri de final de sezon, aşa cum i-am obişnuit an de an”, a declarat Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România.

 

 

Citiți și despre: