Praktiker împlineşte 15 ani de activitate pe piaţa locală

08.02.2017

Praktiker aniversează 15 ani de activitate pe piaţa locală şi îşi răsplăteşte clienţii cu un cadou pe măsură: un apartament cu 4 camere în Bucureşti, aflat în ansamblul rezidenţial PALLADIUM RESIDENCE.

„De 15 ani, Praktiker România transformă casele milioanelor de clienţi care trec pragul magazinelor sale în „acasă”. În fiecare dintre cele 27 de magazine, aflate în 23 de oraşe la nivel naţional, clienţii Praktiker pot găsi soluţiile optime de amenajare: o gamă largă de produse de DIY şi servicii adaptate nevoilor clienţilor”, a anunţat retailerul.

Compania a mai precizat că s-a menţinut întotdeauna foarte aproape de dorinţele şi aşteptările clienţilor săi, oferindu-le produse de top, unele dintre acestea regăsindu-se exclusiv în magazinele retailerului DIY, la preţuri competitive în piaţă. Cei 15 ani de succes local confirmă, o dată în plus, faptul că strategia de business „de a plasa clientul pe primul loc”, pe care Praktiker a ales să o urmeze, este cea mai bună.

Anul aniversar le aduce clienţilor Praktiker cel mai mare cadou oferit de un retailer DIY până în acest moment. Astfel, toţi cei care achiziţionează în perioada 7 februarie – 30 septembrie 2017 produse de cel puțin 500 de lei din magazinele Praktiker din întreaga țară sau din magazinul online pot participa la tombola pentru un apartament la cheie în București, în Palladium Residence.

Înscrierile se fac trimiţând codul unic înscris pe bon prin SMS la 3727 sau direct pe www.praktiker.ro. Mai multe bonuri înscrise înseamnă mai multe şanse de reuşită!

„Aşa cum i-am obişnuit deja pe clienţii noştri, la Praktiker au doar avantaje! Ne dorim să marcăm primii 15 ani de activitate Praktiker în România printr-o campanie dedicată lor. Astfel, le dăm ocazia de a se înscrie în tombola pentru cel mai valoros cadou oferit de un retailer DIY, o locuinţă care va schimba viaţa fericitului câştigător şi a familiei sale.”, a spus Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România.

În 2002, Praktiker pătrundea pe piaţa din România prin deschiderea primului magazin. În contextul în care nevoile de amenajare a locuinţei şi grădinii erau suplinite de micile magazine cu o ofertă limitată de produse, retailerul a fost pionierul pieţei locale, aducând românilor un nou concept: comerţul de tipul Do-It-Yourself. Formatul modern de magazin, cu o mare varietate de produse şi servicii, a avut foarte mare succes pe piaţa din România, conducând la o dezvoltare rapidă a acestui segment în decursul a câţiva ani.

Între 2002 şi 2006, reţeaua Praktiker a început extinderea pe piaţa din România, prin deschiderea de noi magazine, pentru a fi cât mai aproape de consumator. Inaugurarea celor 11 noi locaţii a asigurat companiei o mai bună acoperire, precum şi posibilitatea de a-şi îmbunătăţi gama de servicii în acord cu nevoile şi solicitările clienţilor.

2006 şi 2008 sunt consideraţi cei mai dinamici ani de până acum, în ceea ce priveşte extinderea reţelei Praktiker pe piaţa autohtonă. Atât în 2006, cât şi în 2008 s-au deschis câte cinci noi magazine în ţară. La sfârşitul anului 2008, Praktiker România număra deja cel de-al 25-lea magazin, fiind prezent în 21 de oraşe diferite.

În 2012, Praktiker avea 27 de magazine, în 23 de oraşe din ţară, comercializând peste 40.000 de produse necesare amenajării casei şi grădinii. În plus, Praktiker oferă o gamă variată de servicii post-vânzare, concepute pentru a răspunde necesităţilor diverse ale clienţilor: transport la domiciliu al produselor achiziţionate, servicii de cusut draperii şi perdele, comenzi speciale realizate la cererea clienţilor, combinare cromatică, servicii şi soluţii financiare şi multe altele.

Mai mult, tot în 2012 s-a lansat şi programul de fidelizare a clienţilor, unic în piaţa de DIY, prin care aceştia primesc reduceri pe viaţă de 5% sau chiar 10%, în funcţie de nivelul cumpărăturilor.
În 2016, un alt program Praktiker, tot unic în piaţa de DIY în care activează compania, îşi propunea fidelizarea meşterilor. Prin acest program, meşterii beneficiază de un plus de avantaje la achiziţii, returnând o parte din banii cheltuiţi sub formă de vouchere de cumpărături.

Praktiker România a venit şi mai aproape de clienţii săi prin lansarea oficială a magazinului online www.praktiker.ro, în aprilie 2016, cu o varietate de peste 20.000 de produse, la aceleaşi preţuri ca în magazinele fizice. Numărul produselor disponibile în magazinul online va creşte de la o lună la alta, astfel încât toate produsele din magazinele fizice să fie disponibile şi pe site-ul retailerului.

În România, Praktiker este lider pe piaţa de DIY, cu un nivel de notorietate de peste 98%. În prezent, compania are 27 de magazine, în 23 de oraşe din ţară.

 

 

Citiți și despre:

  • Evenimentul România Durabilă – AgriBusiness are loc pe 7 noiembrieEvenimentul România Durabilă – AgriBusiness are loc pe 7 noiembrie Marţi 7 noiembrie, începând cu ora 8.30, are loc evenimentul România Durabilă - AgriBusiness "Contribuţia agriculturii la viitorul model economic românesc", în cadrul Academiei de Studii Economice - Aula […]
  • Idei de mesaje de Sărbători pentru mediul de afaceriIdei de mesaje de Sărbători pentru mediul de afaceri Idei de mesaje de Sărbători pentru mediul de afaceri. În perioada Sărbătorilor de Iarnă nu trebuie să vă neglijaţi nici partenerii de business şi nici angajaţii. Trebuie să le transmiteţi şi acestora, aşa cum […]
  • Praktiker lansează două carduri de reduceri pentru clienţii specialiPraktiker lansează două carduri de reduceri pentru clienţii speciali Praktiker a creat, special pentru clienţii fideli, două carduri de fidelitate - BLUE şi GOLD. Acestea aduc beneficii pe viaţă constând în preţuri speciale, discount-uri şi chiar cadouri pentru acasă. Aşadar, […]
  • Praktiker are un nou Director GeneralPraktiker are un nou Director General Începând cu luna martie, Praktiker România are un nou Director General, Miroslaw Huczek fiind numit în această funcţie. Acesta este originar din Polonia, fiind absolvent al Universităţii de Economie din […]
  • Praktiker România, preluat de Search ChemicalsPraktiker România, preluat de Search Chemicals Praktiker România a anunţat astăzi că în cursul zilei de 24 februarie a fost definitivată preluarea retailerului de bricolaj de către Search Chemicals, o companie românească înființată în anul 2003, care se […]