Stiri: Retail

Praktiker lansează serviciul „Comandă online şi ridică din magazin”

23.11.2017

Magazinul online Praktiker România, praktiker.ro, a anunţat lansarea serviciului „Comandă online şi ridică din magazin”. Astfel, din 22 noiembrie, noua opţiune le va permite clienţilor care cumpere din magazinul online să îşi ridice singuri produsele direct din cea mai apropiată unitate de vânzare.

„Noul serviciu «Comandă online și ridică din magazin» reprezintă încă un pas în strategia companiei de a oferi o experiență omnichannel. Clienții noștri și-au manifestat constant dorința de a putea beneficia de posibilitatea de a-și ridica produsele comandate online din cel mai apropiat magazin Praktiker, iar pe fondul rețelei extinse de magazine pe care o deținem la nivel național, implementarea acestui serviciu a devenit o etapă firească în dezvoltarea eshop-ului nostru. Astfel, odată cu această nouă funcționalitate, clienții vor putea achiziționa online grupe de produse care înregistrează vânzări importante ca volum și valoare (gresie, faianță, materiale de construcții, sanitarele din ceramică, căzile și cabinele de duș etc), produse care ne așteptăm să genereze o pondere semnificativă în creșterea businessului online al Praktiker România”, a explicat Laura Tănase, Manager E-commerce Praktiker România.

Magazinul online este un factor important de creştere pentru companie, nivelul vânzărilor fiind aproape de cel al unui magazin offline. La ora actuală, oferta magazinului online Praktiker include peste 20.000 de produse. Iar obiectivul companiei este de a pune la dispoziția tuturor clienților oferta completă de produse, care se regăsește și în magazinele fizice – „Comandă online și ridică din magazin”.

„Aşa cum i-am obişnuit pe clienţii noştri, la Praktiker dezvoltăm în mod constant programe şi servicii care să vină în întâmpinarea nevoilor acestora. Noul serviciu de achiziţie online şi ridicare din magazin se înscrie perfect în direcţia strategică a companiei, fiind un serviciu foarte important atât pentru noi, dar mai ales pentru cumpărătorii Praktiker România. Opţiunea vine în sprijinul clienţilor care îşi doresc să economisească timpul la cumpărături în magazine şi a fost dezvoltat în urma solicitărilor primite din partea celor care preferă această metodă în locul serviciilor de curierat. Reţeaua extinsă de magazine Praktiker din ţara noastră le va facilita clienţilor întregul proces de achiziţie. Astfel, prin noua opţiune «Comandă online şi ridică din magazin», cumpărătorii își vor ridica gratuit produsele din magazinele noastre din toată ţara, comenzile fiind gata pregătite pentru livrare”, a declarat Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România.