Praktiker lansează un nou catalog destinat amenajărilor de vară

19.06.2018

Retailerul de bricolaj Praktiker România, parte a Kingfisher, a lansat un nou catalog, dedicat amatorilor și profesioniștilor în construcții și proiecte DIY care vor să își reamenajeze locuința și spațiul exterior din jurul casei pe perioada verii.

Catalogul este disponibil în magazinele Praktiker și pe www.praktiker.ro/catalog-produse și include produse din categoriile Sanitare, Construcții și Grădină.

Aşadar, până în data de 5 iulie 2018, clienții companiei pot găsi în cele 32 de pagini ale catalogului produsele de care au nevoie pentru organizarea și înfrumusețarea grădinii, dar și pentru realizarea proiectelor ample de construcții sau a redecorărilor interioare.

Soluții pentru amenajarea interiorului casei

Orice spațiu, dacă este amenajat optim, poate deveni un cămin confortabil. Prin lansarea noului catalog, compania pune la dispoziția clienților o gamă largă de produse care pot fi utilizate în diverse combinații, indiferent de stilul de amenajare. Cei care vor să obțină un decor modern, tradițional sau chiar industrial, pot găsi în paginile noului catalog produsele de care au nevoie în amenajarea încăperilor casei.

„Sub sloganul „O baie nouă? La noi găsești soluția!”, noul catalog prezintă soluții inteligente de transformare a băii cu ajutorul gamei modulare de mobilier Imandra, ideală pentru băi de mici dimensiuni, dar și pentru băi mai generoase. În funcție de dimensiunea spațiului disponibil, clienții pot alege corpul pentru lavoar, tipul de lavoar și dulapul de perete, disponibil în magazinele Praktiker cu finisaj de tip oglindă sau colorat, în diverse nuanțe. Toată gama, respectiv piesele de mobilier și lavoarele Imandra, beneficiază de o garanție de 10 ani. Mai mult, clienții pot descoperi în noul catalog Praktiker diverse modele de gresie și faianță, dar și o serie de produse sanitare destinate amenajării băii, adaptate oricărui buget, precum căzi de baie, cabine și seturi de duș sau baterii pentru lavoar, ideale pentru organizarea eficientă a băii”, a precizat reprezentanţii companiei.

Pentru amenajarea livingului sau a dormitorului, retailerul propune utilizarea parchetului laminat în nuanță caldă, maro, cu elemente robuste, naturale.

Proiecte de construcții

Profesioniștii în construcții pot găsi în noul catalog toate resursele necesare pentru realizarea proiectelor lor. De la diverse tipuri de țevi, până la șindrile și plăci bituminoase pentru acoperiș, cei care vor să își construiască propria casă își pot calcula bugetul înainte de a ajunge în magazinele Praktiker, răsfoind catalogul destinat proiectelor de sezon. Clienții au posibilitatea de a opta pentru materialele care se potrivesc planului lor, în noul catalog fiind disponibile mai multe produse, printre care ciment, tencuială, plăci gips-carton, dar și vată minerală din sticlă, pentru proiecte de construcții de la A la Z.

Amenajarea grădinii sau a terasei

Amenajarea casei nu este completă fără o schimbare a înfățișării grădinii sau terasei.

„Având în vedere că acest spațiu exterior devine locul destinat relaxării pe toată durata verii, Praktiker a inclus în noul catalog o gamă variată de produse specifice întreținerii grădinii, precum mașini de tuns gazonul, trimmere și motocoase. Tot în oferta Praktiker, clienții vor găsi produse potrivite distracției în familie, respectiv piscine gonflabile sau din cadru metalic, de mai multe dimensiuni, adaptabile atât grădinilor sau teraselor mici, cât și celor cu suprafețe generoase”, a mai precizat compania.

 

 

 

Citiți și despre: