Stiri: Retail

Praktiker reduce TVA-ul la mii de produse

05.10.2015

Retailerul Praktiker România a decis să vină în întâmpinarea proiectului legislativ de scădere a TVA-ului cu 4%, prin reducerea totală a Taxei pe Valoare Adaugată, la mii de articole.din categoriile: grădină, amenajări sau decorațiuni.

Campania „TVA cadou la al doilea produs identic achiziționat” este valabilă în toate cele 28 de magazine Praktiker, până pe 3 noiembrie.

„Această măsură vine ca urmare a deciziei de schimbare a TVA-ului, dar și a măririi plafonului pentru salariul minim pe economie. Suntem atenți la contextul macro în care trăim și grija noastră este de a acomoda clienții cu aceste măsuri legislative și de a crea premisele schimbării. Odată cu scăderea TVA-ului, putem începe să ne facem planuri pentru a schimba ceva în viaţa noastră. Praktiker are soluții accesibile pentru fiecare, de la amenajări ușoare, înlocuirea mobilei, decorațiuni noi, până la renovări complete. Pentru toate acestea, scăderea TVA-ului se va resimţi pozitiv în bugetul familiei și va crește simțitor confortul”, a declarat Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România.

Clienții au posibilitatea, în cadrul campaniei, de a-și transforma casa în „acasă” la cel mai bun raport calitate/preț.

Produsele  participante sunt semnalate la raft cu sigla „TVA cadou”. Clienții pot alege pentru una sau mai multe categorii identice de produse.