Stiri: Retail

Praktiker sărbătoreşte 15 ani în România: Ce surprize le-a pregătit clienţilor?

06.09.2017

Cu ocazia aniversării a 15 ani de activitate pe piaţa locală, Praktiker îşi răsplăteşte clienţii cu mii de premii garantate. Astfel, în cadrul campaniei „Unele premii chiar merită câştigate”, compania le aduce cumpărătorilor o maşină KIA RIO, 27 de vacanţe în Turcia şi mii de vouchere valorice sau cu discount. În plus, retailerul le dăruieşte clienţilor săi cel mai mare cadou oferit în acest sector până în prezent: un apartament cu 4 camere în Bucureşti, în Palladium Residence.

„De 15 ani, Praktiker România reuşeşte să transforme casele milioanelor de clienţi care trec pragul magazinelor sale în „acasă”, menţinându-se aproape de dorinţele şi aşteptările lor prin oferta de produse de calitate superioară, la preţuri competitive în piaţă”, a anunţat compania.

Prin urmare, la început de toamnă, clienții retailerului care cumpără produse în valoare de cel puțin 150 lei pe un singur bon fiscal primesc automat la casele de marcat un talon răzuibil cu premii garantate constând în: 1 maşină KIA RIO, 27 de vacanţe pentru 2 persoane în Turcia şi mii de vouchere de până la 30 lei sau cu discount de până la 10%.

Campania aniversară se desfăşoară în perioada 6-26 septembrie şi se adresează tuturor celor care achiziţionează articole din orice magazin Praktiker din România sau direct din magazinul online praktiker.ro.

De asemenea, retailerul le oferă clienţilor posibilitatea de a câştiga un apartament la cheie în Capitală în complexul Palladium Residence. Aşadar, cei care cumpără produse de cel puţin 500 lei din magazinele Praktiker sau din magazinul online, până la data de 30 septembrie, pot participa la tombola Praktiker, înscriindu-se prin SMS sau direct pe site-ul companiei.

„15 ani de activitate Praktiker pe piața de bricolaj DIY din România nu pot fi sărbătoriți altfel decât alături de clienţii noştri fideli. Cu ajutorul lor am reușit să creștem şi ne-am dezvoltat reţeaua naţională, pentru că ne-au dorit aproape de planurile şi dorinţele lor în materie de construcţii, amenajări şi decoraţiuni. Ca semn de recunoaştere pentru cei 15 ani în care ne-au fost alături, le-am pregătit în magazinele Praktiker din toată ţara şi în magazinul online mii de premii garantate şi mii de oferte aniversare cu preţuri avantajoase. Este un moment special pentru noi, pe care dorim să-l sărbătorim împreună cu toţi cumpărătorii Praktiker şi suntem încântați că prin această acţiune putem să le oferim bucuria de a face parte din povestea Praktiker.”, spune Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România.

Praktiker este cel mai cunoscut brand din piaţa de DIY, cu un nivel de notorietate de peste 98%. La ora actuală, compania are 27 de magazine în 23 de oraşe din ţară.