preluare DAAS

Compania românească DAAS International Group a fost preluată. Cine este noul acţionar?

15.10.2018

DAAS International Group îşi continuă extinderea pe alte piețe, prin semnarea unui parteneriat cu Epta SpA. Prin semnarea acestui acord, Epta SpA va deveni asociatul majoritar DAAS. Încheierea acordului va avea loc în urma evaluărilor legale și a emiterii unui aviz de către Consiliul Concurenţei din România.

Epta SpA este grup internațional specializat în industria de refrigerare comercială cu sediul în Milano. Compania deţine 5.000 angajați, 11 fabrici și 40 de birouri de vânzare și service la nivel mondial. Anul trecut, Epta a avut o cifră de afaceri de 888 milioane de euro.

Preluare DAAS: Ce servicii oferă compania?

În acelaşi timp, DAAS intră în acest parteneriat cu o echipă de 200 de specialiști. Compania deţine competențe în engineering, project management, montaj și aftersales service în industria de refrigerare comercială și industrială și HORECA.

DASS are o experiență de 25 ani pe piața din ţara noastră și pe piețe externe. Printre acestea se numără:

  • Germania
  • Austria
  • Grecia
  • Belgia
  • Coasta de Fildeș

Preluare DAAS: Ce spun reprezentanţii DAAS?

„A deveni parte a Grupului Epta reprezintă o oportunitate importantă pentru noi să combinăm performanța remarcabilă în domeniu, care a fost mult timp caracteristica noastră distinctivă, cu o gamă largă de soluții de vârf pentru a putea rămâne cu un pas înaintea cerințelor clienților noștri, asigurându-ne că vom continua să fim punctul lor de referință”, a spus Daniel Mocanu, acționarul principal și Director General al DAAS.

Conform lui, compania oferă servicii complete.

„Serviciul nostru de 360° conduce clientul pe parcursul întregului proces, de la proiectare până la procesul de engineering, instalare și servicii post-vânzare, acum putându-se baza pe expertiza unui Grup internațional al cărui principal rol de dezvoltare este inovarea tehnologică”, a completat el.

Preluare DAAS: Declaraţia făcută de Epta

La rândul lui, Marco Nocivelli, Președintele și Directorul General al Epta declară că parteneriatul va permite companiei pe care o conduce să devină mai competitivă.

„Avem plăcerea de a îi ura bun venit companiei DAAS, partenerul nostru de afaceri de lungă durată, de peste 15 ani. Acest acord ne va permite să creștem împreună și să devenim și mai competitivi, beneficiind reciproc de competențele fiecăruia dintre noi. Scopul nostru este să livrăm proiecte la cheie în România datorită gamei largi de soluții tehnologice avansate și durabile. În același timp, dorim să oferim un sprijin îmbunătățit clienților la nivel local, în fiecare etapă a proiectului”, a detaliat el.

Consultanții care au susținut operațiunea au fost, pentru Epta, PWC și David Si Baias (due diligence) și Schoenherr (asistență juridică). De asemenea, DAAS a fost reprezentată de Radu și Asociații SPRL.

Citeşte şi Prima clădire de birouri din Campus 6 a fost finalizată

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Compania românească DAAS International Group a fost preluată. Cine este noul acţionar?

  1. Pingback: Preluare Crescendo: Anunt facut de noul proprietar | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.