Preluare farmacii. 

Pharma Life Med vrea să preia mai multe farmacii. Ce anunţ a facut Consiliul Concurenţei?

09.03.2021

Preluare farmacii. Consiliul Concurenței a anunţat că analizează tranzacția prin care Pharma Life Med SRL intenționează să preia grupul de societăți CED Pharma SRL, Monix Farm SRL și Leti-Farm 2000 SRL. Această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei.

Preluare farmacii. Domeniu de activitate

Compania Pharma Life Med SRL este membră a Grupului Med Life, ce desfășoară activități pe piața comerțului cu amănuntul de produse farmaceutice în magazine specializate, operând un lanț propriu de farmacii comunitare localizate atât în București, cât și în țară.

Grupul societăţilor CED Pharma SRL, Monix Farm SRL și Leti-Farm 2000 SRL desfășoară, în principal, activități pe piața comerțului cu amănuntul de produse farmaceutice în magazine specializate, respectiv în farmacii, localizate la nivelul Municipiului București și în județul Ilfov. În urma acestei tranzacții, Pharma Life Med SRL ar urma să achiziționeze șase farmacii comunitare.

Legea Concurenţei

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei.

Preluare farmacii. Consiliul Concurenţei va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal. După aceea, instituţia va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Citeşte şi Ore de linişte la bloc 2021: Anunţul făcut de Poliţia Română!