Companii de paza amendate de Consiliul Concurentei

Preluarea Centrade Integrated, analizată de Consiliul Concurenţei

30.07.2018

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Cheil Germany GmbH preia controlul unic asupra Centrade Integrated S.R.L. Cheil Germany GmbH este o societate cu răspundere limitată, care funcționează conform legislației din Germania. Compania desfășoară activități de planificare, dezvoltare și implementare de concept de publicitate și de marketing, respectiv strategii de marketing. În prezent, Cheil Germany nu este activă pe piața din România.

Centrade Integrated S.R.L. este o companie românească ce activează pe piața media. Principalul obiect de activitate al societății este furnizarea de servicii de comunicări de marketing.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), operaţiunea propusă este o concentrare economică ce depăşeşte pragurile valorice prevăzute de lege, fiind supusă controlului Consiliului Concurenţei. Ca urmare, autoritatea de concurenţă va evalua această tranzacţie în scopul stabilirii compatibilităţii cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

 

 

Citiți și despre: