Preluarea CIT One

Popovici Nițu Stoica & Asociații a oferit consultanţă BRD pentru preluarea CIT One

07.10.2020

Preluarea CIT One. Popovici Nițu Stoica & Asociații (PNSA) a oferit consultanţă BRD – Groupe Société Générale în tranzacția recent finalizată prin care BRD, BCR și Raiffeisen Bank România au devenit acționari cu cote egale în cadrul CIT One.

Preluarea CIT One, una dintre cele mai importante companii de transport, procesare şi depozitare valori

CIT One este una dintre cele mai importante companii de servicii integrate de transport, procesare şi depozitare valori de pe piaţa din România. Tranzacția primise în prealabil aprobarea de la Consiliul Concurenței.

PNSA a fost alături de BRD – Groupe Société Générale pe parcursul întregului proces, de la discuțiile inițiale privind structurarea și finanțarea tranzacției, pană la negocierea documentelor de tranzacție și pregătirea și susținerea documentației specifice pentru a obține aprobarea Consiliului Concurenței.

Preluarea CIT One. Echipa PNSA

Echipa PNSA a fost condusă de Silviu Stoica (avocat asociat) pentru tot ce a însemnat partea de tranzacție și de Mihaela Ion (avocat asociat) pe componenta de dreptul concurenței și antitrust. Alături de ei au fost implicați și Vlad Ambrozie (M&A) și Laura Ambrozie (Concurenta), ambii avocați fiind colaboratori coordonatori.

Liderii avocaturii de business

Înființată în  1995, Popovici Nițu Stoica & Asociații este unul din liderii avocaturii de afaceri în România. Popovici Nițu Stoica & Asociații deţine peste 80 de avocați și consultanți, din care 16 avocați asociați, dispunând de expertiză la cel mai înalt nivel, larg recunoscută în mediul de afaceri și profesional.

Citeşte şi Rata de vaccinare în România: Avertismentul făcut de Ministerul Sănătăţii

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Popovici Nițu Stoica & Asociații a oferit consultanţă BRD pentru preluarea CIT One

  1. Pingback: Popovici Nițu Stoica & Asociații a oferit consultanţă BRD pentru preluarea CIT One – Reporter

Comentariile nu sunt permise.