Vista Bank

Trust Motors are în plan să preia Opel Automotive. Anunţul făcut de Consiliul Concurenţei

06.10.2020

Preluarea Opel Automotive. Consiliul Concurenței a anunţat că a autorizat tranzacția prin care Trust Motors SRL are în plan să preia Opel Automotive SRL. Instituţia a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească.

Preluarea Opel Automotive. Cine este proprietarul Trust Motors?

Trust Motors SRL, parte a grupului deținut de Gheorghe Dolofan, desfășoară activități de import și distribuție angro de vehicule noi și piese de schimb.

Despre Opel Automotive

Opel Automotive R SRL, entitate înființată în scopul încheierii acestei tranzacții, va prelua întreaga activitate desfășurată de OPEL pe piața din România, respectiv distribuția angro de vehicule noi marca Opel, precum și distribuția angro a pieselor de schimb pentru marca Opel și a pieselor de schimb pentru marca Chevrolet.

Preluarea Opel Automotive. Anunţul făcut de Consiliul Concurenţei

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia de preluare va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

Citeşte şi Angajări 2020. Septembrie, cea mai bună lună din ultimul an!

 

 

Citiți și despre: