Stiri: Companii

Preluarea Reutib International

PCS3 R-G S.À.R.L. preia Reutib International. Anunţul făcut de Consiliul Concurenţei

09.10.2020

Preluarea Reutib International. Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care PCS3 R-G S.À.R.L. din Marele Ducat de Luxemburg are în plan să preia compania Reutib International Gmbh din Germania. Instituţia a anunţat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească.

Preluarea Reutib International. Domeniul tehnologiei de sigilare/închidere

Reutib International GmbH este societatea holding a grupului Reutter, care activează în domeniul tehnologiei de sigilare/ închidere (closure technology) şi care produce soluţii complete pentru sisteme de umplere cu reducere selectivă catalitică (selective catalytic reduction), precum şi capace de umplere rezervoare (tank filler), capace de umplere rezervoare de ulei (oil filler), capace de umplere radiatoare pentru mașini, autocamioane, remorci, autoutilitare, maşini agricole şi de constructii.

Un vehicul investiţional

PCS3 R-G S.à.r.l. este un vehicul investițional aparținând grupului Permira, care activează în domeniul administrării investiţiilor de capital privat şi a datoriilor.

Atât Reutib International GmbH, cât și PCS3 R-G S.à.r.l. realizează vânzări pe teritoriul României.

Preluarea Reutib International. Mesajul transmis de Consiliul Concurenţei

În ceea ce priveşte această tranzacţie Consiliul Concurenţei a transmis un mesaj important.

„În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, anunţă instituţia.

Decizia urmează să fie publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

Citeşte şi Înscrieri Rezidenţiat 2020. Câte locuri sunt scoase la concurs?