Stiri: Companii

Premieră în Europa de Est: Charter-ul lui Mickey Mouse, lansat de Perfect Tour

22.01.2014

Touroperatorul Perfect Tour va lansa în premieră pentru Europa de Est « Charter-ul lui Mickey Mouse», cu ocazia aniversări a zece ani de la înfiinţare. «În aceşti zece ani ne-am adaptat, am învăţat, am crescut sănătos, ne-am extins regional strategic, devenind singură companie din Europa de Est care reuşeşte să furnizeze acelaşi nivel ridicat de servicii clienţilor corporate din România, Bulgaria, Rep. Moldova, Ucraina, Cehia şi Slovacia, şi am impus noi standarde, punând întotdeauna clientul şi experienţă acestuia pe primul loc. Lansarea în premieră regională a avionului lui Mickey Mouse este o mişcare curajoasă, nici o altă ţara din Europa Centrală şi de Est nefiind legată direct în acest moment de <<epicentrul magiei>> », a declarat Sorin Văduvoiu, director executiv Perfect Tour.

Conform lui, primii care se pot bucura de o astfel de vancanţă sunt românii.

Cursa Bucureşti – Disneyland Paris va funcţiona în perioada 11-13 aprilie, anul curent, fiind operată de o aeronavă personalizată, cu 160 de locuri.

Pachetul cuprinde transport, transferurile aeroport/hoteluri/aeroport, două nopţi de cazare şi bilete de acces în parcul de distracţie pentru trei zile.

Preţurile pornesc de la 455 euro de persoană şi pot ajunge la 805 euro de persoană, în timp ce tariful pentru copiii între 3 şi 12 ani este unic: 335 euro.