Stiri: Social

Shakespeare School Essay Competition 2024

Shakespeare School Essay Competition 2024: Ce premii pot câștiga elevii?

28.02.2024

Premii Shakespeare School Essay Competition 2024. Încă nu ai intrat în cursa pentru marele premiu la Shakespeare School Essay Competition? Atunci turează-ți motoarele creativității și scrie cel mai tare eseu în limba engleză pe tema: „The Magic of Imagination”.

”Dacă ai între 11 şi 19 ani, eşti pasionat de Limba Engleză, o vorbeşti fluent, eşti creativ şi stăpâneşti bine arta argumentării, participă GRATUIT și poți câștiga o TABĂRĂ în UK!

Cel mai mare Concurs Național de Creație în Limba Engleză îți așteaptă eseul până pe 31 martie!”, anunță reprezentanții Shakespeare School.

Un eseu în Limba Engleză de 200 de cuvinte

Privește imaginea îndeaproape și scrie un eseu în Limba Engleză de 200 cuvinte (pentru categoria 11-14 ani – gimnaziu), respectiv de 250 cuvinte (pentru categoria 15-19 ani – liceu), cu tema „The Magic of Imagination”, ținând cont de condițiile de participare pentru fiecare categorie de vârstă în parte. Eseul trebuie să facă referire directă la elemente vizuale regăsite în imaginea de referință.

Premii Shakespeare School Essay Competition 2024

Concursul oferă celor 30 de finaliști numeroase premii, constând în:

  • 2 tabere de limba engleză în Marea Britanie (pentru marele câștigător al fiecăreia dintre cele două categorii de vârstă: 11-14 ani și 15-19 ani);
  • Cursuri de limba engleză la Shakespeare School;
  • Înscrieri gratuite la Examene Cambridge;
  • Cărți, rechizite și multe alte surprize.

În plus, toți cei care intră în concursul național de creație în limba engleză vor primi o Diplomă de Participare, pe care o pot folosi pentru a-și completa portofoliul educațional.

Diplome și distincții

La Essay Competition 2024, pe lângă premiile pentru eseuri, vor fi acordate și:

  • Trofeul Excelenței, pentru județul cu cei mai mulți reprezentanți în concurs;
  • Certificate of Excellence, acordat profesorului cu cei mai mulți elevi înscriși;
  • Certificate of Merit, acordat profesorilor care coordonează minimum 10 participanți la cea de-a 16-a ediție Shakespeare School Essay Competition.

Anunțarea câștigătorilor va avea loc pe data de 19 iunie 2024.

Citește și Tabere Shakespeare School 2024: O oportunitate pentru copii și adolescenți