Stiri: Constructii

Presedinte ​One United Properties

​One United Properties numeşte un nou preşedinte al Consiliului de Administraţie

24.05.2021

Preşedinte ​One United Properties. Dezvoltatorul imobiliar anunță numirea lui Claudio Cisullo în funcția de Președinte al Consiliului de Administrație al companiei. Claudio Cisullo este acționar și membru al Consiliului de Administrație al One United Properties încă din anul 2020 și a devenit recent al treilea cel mai mare acționar al companiei. Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu, cei doi fondatori ai One United Properties, dețin în prezent 70% din acțiunile companiei și sunt singurii membri executivi ai Consiliului de Administrație.

Preşedinte ​One United Properties. Viziunea companiei

Claudio Cisullo, Președintele Consiliului de Administrație One United Properties, declară: „Sunt onorat să accept numirea în această poziție. Fiind membru al Consiliului de Administrație al One United Properties din 2020, cunosc bine structura puternică a companiei, precum și viziunea și principiile sale remarcabile de guvernanță corporativă. Sunt mândru că mă pot baza pe acestea și aștept cu nerăbdare să contribui la dezvoltarea grupului în următoarea sa etapă de evoluție, în calitate de Președinte al Consiliului de Administrație.”

Experienţă

Claudio Cisullo este fondator și președintele al CC Trust Group AG, un business de familie activ la nivel internațional, cu investiții în sectoarele biotehnologiei, mărfurilor, agrementului, produselor farmaceutice, serviciilor profesionale, imobiliarelor și tehnologiei. El deţine o experiență de peste 30 de ani în finanțe corporative, M&A, capital de risc și capital privat și este investitor activ pe piața imobiliară rezidențială și comercială de câțiva ani. Printre altele, el este și fondatorul și președintele executiv al Chain IQ Group AG, președintele ACC One Holding AG, membru al Consiliului de Administrație al Ringier AG, membru al Fundației de drept și economie la Universitatea din St. Gallen și membru al Consiliului de Administrație al Fundației Elvețiene pentru Antreprenori.

Preşedinte ​One United Properties. Plus valoare pentru companie

Victor Căpitanu, Cofondator și Director Executiv al One United Properties, adaugă: „Suntem bucuroși să îl avem pe Claudio Cisullo în echipa One United Properties, acum în funcția de Președinte al Consiliului de Administrație. Colaborăm foarte bine de câțiva ani și credem cu tărie că experiența sa solidă în business va aduce un plus de valoare companiei și va ajuta în implementarea planurilor de dezvoltare pe care ni le-am propus. Avem oportunități semnificative în față, iar 2021 este un an important, deoarece ne-am anunțat intenția de a lista compania la Bursa de Valori București, în această vară.”

One United Properties a anunțat recent intenția de a se lista pe piața principală a Bursei de Valori București, în această vară. Dezvoltatorul premiat internațional și cunoscut pentru proiectele sale imobiliare durabile are în vedere listarea printr-o ofertă publică inițială (IPO). Intermediarul ofertei este BRK Financial Group, în timp ce Swiss Capital va face parte din grupul de distribuție.

Citeşte şi One United Properties obţine o finanţare de 50 milioane de euro