Presedinte Agentia Nationala a Medicamentului

Agenția Națională a Medicamentului are un nou președinte

15.01.2020

Președinte Agenția Națională a Medicamentului. Victor Costache, ministrul Sănătății a numit-o pe Roxana Stroe în funcția de președinte al Agenției Naționale a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale din România. Roxana Stroe va exercita această funcție cu caracter temporar. Acest lucru se va întâmpla până la organizarea concursului de ocupare a funcției de președinte sau revocare, conform legislației în vigoare.

Președinte Agenția Națională a Medicamentului. Atribuții

Pe perioada mandatului temporar, ea va avea în atribuții realizarea obiectivelor din domeniul de activitate al ANMDMR. La acestea se adaugă și organizarea strategiei pentru desfășurarea în mod transparent și corect a concursurilor de președinte și vicepreședinte pentru această instituții.

Solicitarea făcută de ministrul Sănătății

Ministrul Sănătății i-a cerut noului președinte ANMDMR ca metodologia de concurs pentru ocuparea funcțiilor de conducere ale acestei instituții să fie validată cu reputați specialiști din domeniu.

Președinte Agenția Națională a Medicamentului. Experiența profesională a Roxanei Stroe

Roxana Stroe este medic primar Farmacologie Clinică. Ea lucrează în cadrul ANMDMR de la sfârșitul anului 2010.

La ora actuală, aceasta ocupă funcția de coordonator al Direcției Farmacovigilență și Managementul Riscului.

Din anul 2014 este membru în Comitetul de Farmacovigilență si Managementul Riscului al EMA. În plus, din martie 2019 este membru altern al EMA Management Board.

Citește și Simptome gripă 2020. Primele semne care ar trebui să te trimită la medic

 

 

 

Citiți și despre: