Stiri: Finante

Program de educatie financiara ASF 2022

Preşedintele ASF are un nou consilier

10.04.2015

Începând cu data de 6 aprilie 2015, Răzvan Voican s-a alăturat echipei Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), ocupând poziția de consilier pe probleme de comunicare al Președintelui Autorității, Mișu Negrițoiu.

Răzvan Voican deţine o experiență de 14 ani în presa economică, iar în ultimul an, a contribuit la demararea proiectului privind înființarea Asociației Române a Exportatorilor (AREX),  organizație în care a ocupat postul de director executiv.

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) este instituția care autorizează, reglementează, supraveghează și controlează entitățile care activează pe piața financiară non-bancară din România.

Înfiinţată în 2013 prin preluarea si reorganizarea tuturor atribuțiilor și prerogativelor Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (C.N.V.M.), Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (C.S.A.) și Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (C.S.S.P.P.), ASF contribuie la consolidarea unui cadru integrat de funcţionare şi supraveghere pe trei pieţe care însumează peste 10 milioane de participanţi.