Stiri: Social

Preşedintele Klaus Iohannis a felicitat Salvați Copiii pentru cei 25 de ani de activitate

01.06.2015

În 2015 se împlinesc 25 de ani de activitate a Organizației Salvați Copiii, cea mai longevivă organizaţie neguvernamentală, non-profit, din ţara noastră. Această perioadă a fost marcată de proiecte și parteneriate de succes, dezvoltate în beneficiul copiilor, în special al celor aflați în situații dificile.

Organizația Salvaţi Copii s-a implicat activ în domenii precum sănătate, educație, reducerea violenței și apărarea drepturilor copilului – și a derulat, alături de partenerii săi, numeroase campanii și programe care au atins viețile a peste 1,15 milioane de copii din întreaga țară.

Cu această ocazie, de Ziua Internaţională a Copilului, reprezentanții Salvați Copiii au fost invitați de către Preşedintele României, Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

„Îi felicit pe cei de la Salvați Copiii care fac lucruri extraordinare, printre care faptul că v-au adus aici. Felicitări pentru Salvați Copiii! Ați venit să sărbătorim împreună și nu o să țin un discurs foarte lung. La mulți ani tuturor!”, a spus Preşedintele României, Klaus Iohannis.

La eveniment au participat și 300 de copii, care au avut ocazia să primească autografe, să viziteze Palatul, precum și să asiste la un moment festiv, în Sala Unirii.

„Suntem mândri de tot ceea ce am reușit să facem în ultimii 25 de ani pentru copiii din România și ne bucurăm că avem parte de sprijinul autorităților, până la cel mai înalt nivel. Evenimentul de astăzi a fost o ocazie unică pentru copii de a-l întâlni pe domnul Președinte Klaus Iohannis, dar și de a-i adresa acestuia câteva cuvinte despre problemele și soluțiile identificate de ei pentru sistemul educațional.”, a afirmat Președinte Executiv Salvați Copiii România, Gabriela Alexandrescu