Prestige Mob primeşte 1 milion de euro, avans din asigurarea pentru incendiul de la Baloteşti

02.10.2017

Prestige Mob primește 1 milion de euro de la Garanta Asigurări ca avans pentru Incendiul de la Balotești. Astfel, recent, compania de asigurări a inițiat plata către compania Prestige Mob a unui avans de 1 milion de euro, primul pas spre soluționarea revendicării rezultate din incendiul ce a avut loc la fabrica de mobilă din Balotești.

Plata reprezintă o dovadă vizibilă că Garanta Asigurări este alături de clientul său, Prestige Mob, de-a lungul întregii perioade, astfel încât reluarea activității și chiar reconstrucția fabricii să se poată realiza rapid și implicând cât mai puține resurse.

“Primul pas vine ca o dovadă solidă că suntem într-adevăr alături de clientul nostru în momente de răscruce, știind că acesta a investit deja sume importante pentru a reporni afacerea. De asemenea, această primă etapă demonstrează forța financiară a companiei noastre și angajamentul său continuu față de clienții săi. Eforturile continuă pentru soluționarea obligațiilor contractuale cât mai curând posibil, respectând polița de asigurare” declară Theodoros Bardis, General Manager al Garanta Asigurări S.A.

Compania asigură faptul că următoarele etape de plată a obligațiilor contractuale se vor îndeplini cu responsabilitate și respect față de clientul său și confirmă faptul că activitatea companiei nu va fi afectată în nici un fel de plata acestei despăgubiri.

 

 

 

Citiți și despre: