Stiri: Logistica

Pret Dacia Spring

Preţ Dacia Spring: Precomenzile încep pe 20 martie 2021

12.03.2021

Preţ Dacia Spring. Dacia va deschide, pe data de 20 martie, precomenzile pentru primul său model electric, care va fi vândut în România la preţuri cuprinse între 16.800 şi 18.100 de euro. Astfel, conform unui anunţ al companiei, începând din 20 martie, Dacia deschide online precomenzile pentru versiunea „Comfort Plus” a primului său model electric. Aceasta va fi disponibilă la preţul de 18.100 euro (TVA inclus). Dacia Spring dispune de un motor electric de 33 KW (45 CP), cuplat cu o baterie de 26,8 KWh şi poate fi alimentată atât la o priză casnică de 220V, cât şi la un Wall Box sau, opţional, la o bornă DC.

Preţ Dacia Spring. Autonomie de 230 de kilometri

Modelul are o autonomie de 230 de kilometri conform ciclului WLTP şi de 305 kilometri potrivit ciclului WLTP City, care cuprinde doar partea urbană a ciclului omologat.

Dacia Spring beneficiază, în serie, de numeroase echipamente de siguranţă, printre care se numără:

  • limitator de viteză
  • ABS
  • ESP
  • repartitor electronic al forţei de frânare
  • şase airbag-uri
  • apel de urgenţă (buton SOS)
  • aprindere automată a farurilor
  • frânare automată de urgenţă

Modelul este disponibil, încă de la lansare, în trei culori – Kaoline White, Cenote Blue şi Lightning Silver, la care se va adăuga, ulterior, o a patra opţiune – Goji Red.

Preţ Dacia Spring. Garanţie

Garanţia oferită este de trei ani sau 100.000 de kilometri pentru vehicul şi de opt ani sau 120.000 de kilometri pentru bateria electrică.

Dacia a mai anunţat că ulterior vor fi deschise precomenzile pentru versiunea de echipare ‘Comfort’, disponibilă la preţul de 16.800 Euro (TVA inclus). O variantă destinată clienţilor de flote va fi de asemenea disponibilă, la acelaşi preţ: 16.800 euro (TVA inclus).

Dacia Spring va putea fi cumpărată de clienţii din România prin intermediul programului Rabla Plus.

Primele livrări sunt programate pentru luna septembrie 2021.

Citeşte şi Rata şomajului 2021. Câte persoane nu aveau un loc de muncă în luna ianuarie?