Stiri: Agricultura

Pria Agriculture&Gala Fermierilor Romani

Pria Agriculture&Gala Fermierilor Români are loc pe 8 septembrie 2020

31.08.2020

Pria Agriculture&Gala Fermierilor Români, eveniment organizat de PRIAevents, are loc pe 8 septembrie 2020. Conferinţa, ajunsă deja la ediția a 11-a, va aborda subiectele cele mai interesante pentru comunitatea acestora și va reuni fermierii din toată ţara.

Pria Agriculture&Gala Fermierilor Români. Cel mai important eveniment dedicat agriculturii

“Vom organiza cel mai important eveniment destinat agriculturii și creșterii acesteia, dar și dezvoltării fermierilor din România, online, unde ne vor urmări mii de fermieri din toată țara,  dar și onsite la Radisson Blu Bucharest, unde se vor ține discursurile și va avea loc Gala de Premiere, în 8 septembrie 2020, începând cu ora 10,30”, au anunţat reprezentanţii PRIAevents.

Evenimentul este unul special, mai ales că acest an s-a dovedit a fi mai dificil.

Pria Agriculture&Gala Fermierilor Români. Dezvoltare

Gala Pria este dedicată fermierilor români ce au investit resurse, foarte multă muncă și experiența lor de-a lungul timpului. Este vorba de cei care au contribuit la dezvoltarea sau menținerea agriculturii României pe un loc bun în Uniunea Europeană.

“Vom recunoaște eforturile și contribuția fermierilor români care au investit capital românesc, timp, muncă, cunoștințe și energie pentru agricultura noastră, vom aprecia inovația, diversitatea portofoliului, creșterea, orientarea către comunitate și nu numai”, conform organizatorilor.

Pria Agriculture&Gala Fermierilor Români. Subiecte dezbătute

În cadrul conferinței se vor regăsi, alături de fermieri, autorități şi companii conexe, cele mai bune soluții pentru aceste momente de încercare.

“Agricultura este vitală pentru întreaga lume. România acordă o atenție deosebită acestui sector, cel mai important al economiei sale. Cum îl putem crește? Cum putem ajuta fermierii?

Care sunt poveștile lor de succes? Cu ce provocări se confruntă în această perioadă? Ce oportunități își pot crea?

Răspunsurile la aceste întrebări le vom afla în cadrul Pria Agriculture & Gala Fermierilor Români, dar vom dezbate și teme importante despre măsurile și ajutorul  pentru fermieri, plata subvențiilor, fondurile europene, agricultura de precizie – folosirea tehnologiei pentru a eficientiza costurile în procesul de producție agricolă”, potrivit PRIAevents.

Mii de participanţi

La ediția din acest an, se vor reuni mii de participanți online și zeci de participanți onsite, iar mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA Agriculture și modalități de înscriere pentru participare puteți găsi pe site-ul priaevents.ro/pria-agriculture-si-gala-fermierilor-romani-2020/

“Conferința PRIA Agriculture reprezintă cel mai important eveniment din această toamnă pentru agricultură și reunește reprezentanți ai autorităților, asociații, fermieri și companii care activează în agricultură. Mai ales în acest an dificil, nu puteam să nu premiem fermierii în cadrul Galei PRIA Romanian Farmers! Vom afla chiar de la ei cum a fost acest an și ce probleme au, ce provocări și cum prevăd ei că vor fi următorii ani”, declară Raluca Voivozeanu, organizatoarea PRIA Agriculture și a Galei PRIA Romanian Farmers.

Citeşte şi Zile libere pentru părinţi în cazul în care şcolile se închid din cauza COVID-19