Stiri: Companii

PRIA Competition Conference Iași în 9 iulie 2019

25.06.2019

PRIAevents și Consiliul Concurenței organizează conferința PRIA Competition. Evenimentul va avea loc la Iași, pe 9 iulie, și reunește specialiști din domenii diverse, precum IT, industrie, sănătate, farmaceutic, financiar – bancar, asigurări, retail, energie, telecom, auto, mediu, juridic, agricultură, construcții și real estate, servicii și multe altele.

PRIA Competition Conference – Subiecte abordate 

În cadrul conferinței PRIA Competition participanții vor beneficia de explicații cu privire la noutăților legislative în ceea ce privește concurența, de analize la un nivel înalt și de studii de caz. Unul dintre invitații speciali ai conferinței este președintele Consiliului Concurenței, Bogdan CHIRIȚOIU.

Participarea la conferință este benefică pentru orice companie, indiferent de domeniul de activitate, însă mai ales pentru acele afaceri care au în plan vânzări sau achiziționări.

“Este foarte important ca fiecare companie care este interesată de achizițiile publice să știe care sunt barierele pe care nu trebuie sa le treacă companiile care participă la licitații? Câte companii pot participa? Pot licita împreună 2 sau mai multe companii?” – se arată în comunicatul oficial de presă care anunță evenimentul.

Printre subiectele ce vor fi dezbătute în cadrul conferinței se numără: concurența și sectoarele cheie precum financiar – bancar, asigurări, retail, sănătate și farmaceutice, energie, turism, telecom, auto, mediu, juridic, agricultură, construcții și real estate, IT, industrie, concurența pentru membrii asociațiilor patronale și profesionale; concurența și achizițiile publice.

 

Citeste si Conferința Food Supplements in the EU 2019. Dr. Valeriu Curtui va participa la eveniment