Pria Competition in Construction 2020

Pria Competition in Construction 2020 are loc pe 14 octombrie

10.10.2020

Pria Competition in Construction 2020 are loc pe 14 octombrie. În cadrul evenimentului se va discuta despre concurența și achizițiile publice în sectorul construcțiilor. Aşadar, PRIAevents și Consiliul Concurenței România organizează dezbatere despre concurența în sectorul construcțiilor, și anume, videoconferința Pria Competition in Construction, în 14 octombrie 2020 on- site la Radisson Blu și LIVE pe Facebook PRIAevents de la ora 10:30.

Pria Competition in Construction 2020. Subiectele dezbătute:

• Concurența în sectorul construcțiilor în contextul actual;
• Achiziții publice și concurența;
• Certificarea firmelor din construcții;
• Ghiduri de bune practici in domeniul construcțiilor? Care sunt limitele în care societățile pot coopera?
• Când /în ce condiții societățile sancționate de către Consiliul Concurenței pot fi excluse din procedurile de achiziții publice?
• Care este viziunea și rolul consultanților / Propunerile mediului de afaceri. Exemple din alte țări membre UE?

Invitaţii evenimentului

Speakerii care au dat curs invitației sunt: Bogdan Chirițoiu, Președinte, Consiliul Concurenței, Mihaela Ion, Partener, Popovici Nițu Stoica și Asociații, Cristian Erbașu, Președinte, FPSC și Ramona Pentilescu, Managing Associate, Popovici Nițu Stoica și Asociații.

„În cadrul conferinței PRIA Competition in Construction 2020 veți beneficia de aflarea noutăților legislative în ceea ce privește concurența neloială, de analize la un nivel înalt și de studii de caz. Veți avea ocazia să interacționați cu cei mai importanți lectori din domeniu dar și să faceți schimb de opinii și experiență cu participanții preocupați de aceleași subiecte ca și voi, de a afla cum pot vă ajuta consultanții juridici, de a vedea care sunt opiniile asociațiilor și ale companiilor din industria dvs. Exemplele, studiile de caz și noutățile vor fi adevărate surse de învățare și dezvoltare pentru activitatea pe care o desfășurați”, au anunţat organizatorii.

Mai multe informaţii despre agenda evenimentului şi modalități de înscriere pentru participare gratuită la conferinţa din data de 14 octombrie 2020 puteți găsi pe www.priaevents.ro

Citeşte şi Credite pentru IMM-uri, de la CEC Bank 

 

 

 

Citiți și despre: