Stiri: Companii

PRIA ENVIRONMENT 2022

Cleopatra Leahu, Partener Suciu Popa & Asociații, participă la conferința PRIA ENVIRONMENT 2022

26.10.2022

PRIA ENVIRONMENT 2022. PRIAevents alături de partenerii săi: RetuRO, RER GROUP, RETIM, TOMRA, BERARII ROMÂNIEI, ARAM, GREEN GROUP, SUCIU POPA, THINK GREEN și RUCODEM, organizează conferința PRIA Environment 2022 în 1 noiembrie 2022, la Grand Hotel Bucuresti, sala Fortuna, et. 21, de la 9,30, – una dintre cele mai importante platforme de dezbateri despre cele mai semnificative teme de mediu organizate în acest an.

”Suntem onorați că Dna. Cleopatra Leahu, Partener Suciu Popa & Asociații, participă la conferința PRIA ENVIRONMENT, în 1 noiembrie 2022”, spun organizatorii.

PRIA ENVIRONMENT 2022. Ce experiență deține Cleopatra Leahu

Avocat cu 20 de ani de experiență, Cleopatra Leahu a coordonat proiecte de anvergură, necesitând parcurgerea procedurilor de evaluare strategică de mediu și/sau de evaluare a impactului de mediu, în special în domeniul energiei și resurselor naturale. Practica sa acoperă mandate privind asistența în proceduri de autorizare a unor proiecte de ecologizare și a unor proiecte de tip greenfield, managementul deșeurilor și îndeplinirea obiectivelor de colectare, reciclare și valorificare a deşeurilor de ambalaje, revizuirea de acorduri și autorizații de mediu, asistența în implementarea de proiecte care se suprapun cu arii naturale protejate sau transferul obligațiilor de mediu ca parte a unor proiecte de tip M&A.

Recunoscută ca practician experimentat în dreptul mediului, Cleopatra este de asemenea membru al Association of International Energy Negotiators.

Despre Suciu Popa

Suciu Popa este una dintre cele mai importante firme de avocatură de business din Romania, ce acoperă întregul spectru de servicii juridice în practici-cheie precum fuziuni și achiziții, energie și resurse naturale, finanțe și bănci, dreptul muncii, concurență, litigii si arbitraje, cu un palmares confirmat de toate directoarele juridice internaționale precum Chambers & Partners, Legal 500 EMEA, IFLR 1000, Who’s Who Legal și Benchmark Litigation, precum și de comunitatea de afaceri națională și internațională.

Potrivit ediției 2022 a Legal 500, Suciu Popa are o echipă de „avocați străluciți”, oferind „o disponibilitate extraordinară, flexibilitate în structura de onorarii și o abordare foarte pragmatică în ceea ce privește nevoile de afaceri ale clientul”. În sfera proiectelor de anvergură, Chambers & Partners punctează capabilitățile echipei Suciu Popa, notând că experienţa este extinsă, centrată pe implementare de structuri și mecanisme contractuale, precum și pe aspecte ce ţin de licenţierea și permitting-ul proiectelor de mari dimensiuni.

PRIA ENVIRONMENT 2022. Dezbateri

În cadrul acestei ediții a conferinței Pria Environment se reunesc companiile din domeniul mediului, producătorii, retailerii și autoritățile și focusul se pune pe dezbaterea temelor esențiale de mediu precum: implementarea sistemului depozit – garanție, transpunerea Directivelor UE, industria și tranziția spre o economie verde, colectarea și reciclarea.

Beneficii pentru participanți

PRIA Environment Conference reprezintă reuniunea companiilor, specialiștilor și autorităților implicate în protecția mediului în România.

În cadrul conferinței PRIA Environment din 1 noiembrie 2022 veți beneficia de aflarea noutăților legislative, de analize la un nivel înalt și de studii de caz.

  • Veți avea ocazia să interacționați cu cei mai importanți lectori din domeniu, dar și să faceți schimb de opinii și experiență cu participanții preocupați de aceleași subiecte, de a afla cum pot vă ajuta consultanții juridici, de a vedea care sunt opiniile asociațiilor și ale companiilor din industria dvs.
  • Exemplele, studiile de caz și noutățile vor fi adevărate surse de învățare și dezvoltare pentru activitatea pe care o desfășurați.
  • Stabiliți contacte și încheiați parteneriate.
  • Abordați subiectele pe care considerați că este important să le dezbateți și schimbăm împreună legislația.
  • Vă asociați cu unul dintre cele mai apreciate branduri de evenimente de business din România, Republica Moldova și Bulgaria.
  • Lectorii și audiența pot interacționa și pot răspunde în timp real la întrebările fiecăruia!

De asemenea, daca veți dori doar participarea în sală, vă rugăm să ne anunțați și vă vom trimite formularul de înscriere sau îl puteți completa online aici.

Citește și PRIA Environment 2022 are loc pe 1 noiembrie 2022. Ce subiecte se vor dezbate?